Šta je novo?

Sta cemo sa Fable 2

Praga2x30mm

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2003
Poena
620
Bruka od igre.Jos malo pa 2 deo.Gledao sam neki trailer.Proslo je kao 500 godina, imas pusk, vodis kera itd...

Kakvo ti je to pitanje? Sacekaj da izadje, kupi i igraj. Bravo za odgledani neki trailer.

[gramatika] cemo iz naslova se pise zajedno[/gramatika]

Po najavama bi trebalo da bude zanimljivo. Cak ces moci da imas i djecu :)

Ovo je igra za konzole,ili ti taj deo igracke populacije.Ne vidim nijedan razlog da i drugi deo to ne bude.

Ja se nadam da neće. Ima nas koji smo naučili lekciju zahvaljujući kecu i koji znamo da na to nema smisla trošiti bandwidth, a kamoli vreme, ali ako se pojavi sigurno će se neko zaj*bati pa poželeti da proba...

Ja se nadam da neće. Ima nas koji smo naučili lekciju zahvaljujući kecu i koji znamo da na to nema smisla trošiti bandwidth, a kamoli vreme, ali ako se pojavi sigurno će se neko zaj*bati pa poželeti da proba...

Takodje.Ovo,Jade Empire i ostale konzolaske "RPG" mega hit igre i igrice vise nemam nameru ni da instaliram a kamoli udjem u meni.

super. aj sad nemojte trolovati vise :d Filipenko je fable "igrao" dva minuta vodeci onog klinca u necemu sto se zove tutorijal. Za tebe gorane ne znam, ali pretpostavljam da ni ti nisi bas nesto dugo igrao igru. Ko ocekuje da FABLE bude oblivion ili gothic - ocekuje sasvim pogresnu stvar. FABLE je manje vise linearna arkadna igra sa elementima za koje ste vi pomislili da su RPG. JEste to RPG, ali samo po tome sto si u ulozi lika i to je sve. Ostatak je razonoda. FABLE ce te bolje razumeti ako ga poredite sa "Enclave", umesto sa gothicom ili elder scrolls

super. aj sad nemojte trolovati vise :d Filipenko je fable "igrao" dva minuta vodeci onog klinca u necemu sto se zove tutorijal. Za tebe gorane ne znam, ali pretpostavljam da ni ti nisi bas nesto dugo igrao igru. Ko ocekuje da FABLE bude oblivion ili gothic - ocekuje sasvim pogresnu stvar. FABLE je manje vise linearna arkadna igra sa elementima za koje ste vi pomislili da su RPG. JEste to RPG, ali samo po tome sto si u ulozi lika i to je sve. Ostatak je razonoda. FABLE ce te bolje razumeti ako ga poredite sa "Enclave", umesto sa gothicom ili elder scrolls

Na moju zalost presao sam Fable,Jade Empire sam igrao nekih 6-7 sati.Nisam mogao vise.

edit:Enclave mi je daleko bolja igra,to je bar predstavljeno kao krljacina.

Poslednja izmena:
pa ako si ga presao, sta te navodi da ga poredis sa ozbiljnim RPG naslovima kao sto su morrowind, G1 i G2 itd ? Pa mene je vise razocarao oblivion i G3 nego jedan mali FABLE koji je zabavan od pocetka do kraja, ima pitku pricu koja ima neki zaplet, relativno je linearno sve, ima dosta humora, zezalica itd. FABLE je igra za razbribrigu, arkadno kvestovanje...Jednostavno ne gledam na fable kao na "pravu" rpg igru vec gledam na njega kao na 3rd person arkadni H&S sa pojednostavljenim RPG elementima. Od dvojke ocekujem isto to.

Srecno cu se zaj*bati filipenko.Ako nemas sta da kazes nemoj ni da komentarises.Reci bolju igru koja je na ovu foru.Poceo sam da te primecujem u zadnje vreme filipenko (verovatno pre nisam obracao paznju).Sta god da izadje ti sve komentarises i to 90% negativno.Gde god da odem samo tebe vidim.Ja ne znam sta je sa tobom.

:bottle: Ma pusti ti njega, on to voli. I oblivion je negativno komentarisao kad je izasao, a sad mu je :Klanjanje

Poslednja izmena:
:bottle: Ma pusti ti njega, on to voli. I oblivion je negativno komentarisao kad je izasao, a sad mu je :Klanjanje

Ne bih da mu budem advokat ali koliko se secam komentarisao je samo da prekida da igra zbog toga sto nije mogao da igra na postojecoj konfiguraciji kako treba.
Niko nije rekao da ja ovo poredim sa Oblivionom,Gothicom i slicno.Jednostavno igra mi je glupa,nista zanimljivo meni tu nema.Prica je bezveze,sistem napredovanja lika nista.Grafika sarena...Ne znam nijedan konzolarni RPG sem KOTOR-a me nije odusevio.A ne bi ni on da nisam veliki fan SW serijala.

Ma sta ste se uhvatili za Filipa, pustite covjeka ;)

Sto se tice Fable-a, ja se slazem sa gx-x, simpaticna je igra bila, opustajuca, imala je neki svoj smek. Bila je kao bajka, u tome je i bila poenta (cak i ime tako kaze).

Sta hoces da kazes da 90% igara ne valja.Mogu da ti nabrojim 10 vrhovnih igara (svi su dali visoke ocene) a jedino filipenko jadne ocene.Pa ko je onda u pravu.Filioenko ili svet.
Aj nabroj mi 10 vrhunskih igara izašlih u zadnjih godinu dana, očiju ti!

Aj nabroj mi 10 vrhunskih igara izašlih u zadnjih godinu dana, očiju ti!

Samo za PC u poslednjih godinu dana? Ajde:

Supreme Commander
STALKER
Armed Assault
Test Drive Unlimited
GTR2
Jade Empire
Sam & Max
Galactic Civilizations 2
Command & Conquer 3
Trackmania United
Europa Universalis III
RACE
Neverwinter Nights 2
Warhammer 40k
Company of Heroes
Prey
Hitman Blood Money
GRAW
HL2: episode one ( al' ajde ipak da ne računamo ekspanzije )

http://www.metacritic.com/search/pr...e_e=&metascore_e=&y=12&ty=3&x=30&tfs=game_all

fable? moja devojka bila odushevljena dotichnim kada je uzela komp :)

Zasto u godinu dana.Filipenko komentarise godinama.Procitaj sta je gx-x rekao za (oblivion i filipenka).A kada je oblivion izasao.

A kako bi bilo da probaš sam pa pročitaš šta je Filipenko rekao za Oblivion, umesto da čitaš šta je gx-x umislio da je Filipenko rekao za Oblivion? Ako je iko hvalio Elder Scrolls igre pa to sam valjda ja. Druga je stvar što gx-x ne shvata da ljudi ne razmišljaju kao on i ne vezuju kvalitet igre sa mogućnošću puštanja u 1680 x 1050 sa 4xAA i 8xAF, odnosno ne pljuju/hvale igru u skladu sa time može li/ne može li da radi u 40+ fps. Za Oblivion sam rekao da će biti najbolja igra ikada još pre nego što se pojavio, što sam potvrdio čime se pojavio. Druga je stvar što sam posle određenog vremena odustao od igranja jer nisam imao dovoljno snažan hardver da izgura igru na podešavanjima kakva sam ja hteo. Možda je bila moja greška što sam to uopšte rekao na forumu. Čim sam nabavio adekvatan hardver obrnuo sam igru momentalno.

Da se vratim na Fable - definišite mi šta je to, akciona igra, rpg, nešto između...Šta god da je - nije ama baš ništa posebno. Idealna igra za one koji se lože na istovremeni 16xAA i 16xAF. RPG elementi socijala, arkadni elementi socijala, borba socijala. Odmakao sam ja još ihahaj od onog tutorijala o kome gx-x govori (tada sam u startu rekao da igra deluje infantilno) i posle određenog vremena batalio igranje jer mi više ne pada na pamet da izgubim dodatne sate samo da bih prešao nešto za šta zaključim da mi se ne dopada. Fable je nekome možda zabavan, to stoji. Meni je možda zabavan Alien Shooter: Vengeance, ali nisam lud da podležem silnim reklamama i tvrdim kako je to najbolja poluptičja akciona igra ikada ili kako već. Fable je još 1 konzolaški rpg, sa dosta izraženijim RPG elementima nego kod drugih rpgova za konzolu (izuzimam Oblivion sa konzola, on je priča za sebe), ali smešnim u odnosu na PC. Akcija je takođe smešna u odnosu na PC igre. Svet je smešan u odnosu na PC igre, o slobodi kretanja, nelinearnosti i sl. da ne govorim. Zašto bih uopšte to igrao? Jer je zabeležen lep uspeh na Xboxu? Hoću, odma'. Baš kao i Fable 2.

nisi brate, reko si da su u*rali igru sa pojednostavljenim inventarom, i da je debilno ono sa oruzjima kao je prikazan damage i da ti smeta sto su to sve napravili kao za malu decu i da je konzola kriva za to. Secam se dobro, ali vala nemam nameru da kopam po onoj gomili od 60 i kusur strana da sad to trazim. Nisam ja rekao da si ti rekao da je igra losa, vec sam rekao da si i tu pljuvao svasta-nesto, pa si na kraju opet igrao igru.

Ps. Ono sa "ne shvata da ljudi ne razmisljaju kao on" takodje vazi i za tebe, ne moras biti skroman ;) Upravo to dokazujes sa pljuvanjem Fable-a. I to sto se meni fable svideo nema nikakve veze sa kolko AA i AF radi jer sam ga igrao na fx5900xt-u na high/medium bez AA i AF. I opet kazem - ne znam zasto poredis (ne samo ti) arkadu u kojoj imas neke level-up poene sa ozbiljnim RPG-om ? Sta tu ima da se objasnjava ? Iskreno, meni je borba u FABLE-u daleko bolja i naprednija od one u Oblivionu gde imas 3 poteza + power attack, u fablu ih ima kolko oces. Ako neces da igras igru - nemoj, samo nemoj sad ovde pljuvati sve zive koji ne misle kao ti i etiketirati nas, kojima se igra svidja. Ako oces da nas pljujes, ok, ali samo nas nemoj etiketirati molim te, to je jako nisko i ruzno ;)

Pozdrav :wave:

Da, rekao sam da mi se ne dopada inventar i da je mogao biti bolje urađen. I šta sad, to znači da sam rekao da je Oblivion užasna igra?

Sta ti pricas.Sta fali grafici, kretanju, slobodi itd... A o igrivosti da ne govorim.Imam neki osecaj da ces i za Crysis da kazes da mu fali pola stvari.

Sta ti pricas.Sta fali grafici, kretanju, slobodi itd... A o igrivosti da ne govorim.Imam neki osecaj da ces i za Crysis da kazes da mu fali pola stvari.

Pa Crysis ni po cemu nije poseban osim po grafici.... Moze lako da bude krshina od igre u sustini... Nano Suit, mo'sh mislit' ... (Onano Suit bolje reci)

Vrh Dno