Praga2x30mm
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.10.2003
- Poena
- 620
Bruka od igre.Jos malo pa 2 deo.Gledao sam neki trailer.Proslo je kao 500 godina, imas pusk, vodis kera itd...
Kakvo ti je to pitanje? Sacekaj da izadje, kupi i igraj. Bravo za odgledani neki trailer.
[gramatika] cemo iz naslova se pise zajedno[/gramatika]
Bravo profesore.Kakav ti je to odgovor.Ako te ne zanima igra nemoj ni da komentarises.
Bruka od igre.Jos malo pa 2 deo.Gledao sam neki trailer.Proslo je kao 500 godina, imas pusk, vodis kera itd...
Daj jos neke informacije neki link, lepo sam se bio zabavio sa prvim delom!!
Ovo je igra za konzole,ili ti taj deo igracke populacije.Ne vidim nijedan razlog da i drugi deo to ne bude.
Ja se nadam da neće. Ima nas koji smo naučili lekciju zahvaljujući kecu i koji znamo da na to nema smisla trošiti bandwidth, a kamoli vreme, ali ako se pojavi sigurno će se neko zaj*bati pa poželeti da proba...
super. aj sad nemojte trolovati vise :d Filipenko je fable "igrao" dva minuta vodeci onog klinca u necemu sto se zove tutorijal. Za tebe gorane ne znam, ali pretpostavljam da ni ti nisi bas nesto dugo igrao igru. Ko ocekuje da FABLE bude oblivion ili gothic - ocekuje sasvim pogresnu stvar. FABLE je manje vise linearna arkadna igra sa elementima za koje ste vi pomislili da su RPG. JEste to RPG, ali samo po tome sto si u ulozi lika i to je sve. Ostatak je razonoda. FABLE ce te bolje razumeti ako ga poredite sa "Enclave", umesto sa gothicom ili elder scrolls
Ja se nadam da neće. Ima nas koji smo naučili lekciju zahvaljujući kecu i koji znamo da na to nema smisla trošiti bandwidth, a kamoli vreme, ali ako se pojavi sigurno će se neko zaj*bati pa poželeti da proba...
:bottle: Ma pusti ti njega, on to voli. I oblivion je negativno komentarisao kad je izasao, a sad mu je :Klanjanje
Možda ne bi komentarisao negativno da te igre valjaju, šta misliš o tome? :eyebrows:Sta god da izadje ti sve komentarises i to 90% negativno.
Možda ne bi komentarisao negativno da te igre valjaju, šta misliš o tome? :eyebrows:
Aj nabroj mi 10 vrhunskih igara izašlih u zadnjih godinu dana, očiju ti!Sta hoces da kazes da 90% igara ne valja.Mogu da ti nabrojim 10 vrhovnih igara (svi su dali visoke ocene) a jedino filipenko jadne ocene.Pa ko je onda u pravu.Filioenko ili svet.
Aj nabroj mi 10 vrhunskih igara izašlih u zadnjih godinu dana, očiju ti!
Aj nabroj mi 10 vrhunskih igara izašlih u zadnjih godinu dana, očiju ti!
Zasto u godinu dana.Filipenko komentarise godinama.Procitaj sta je gx-x rekao za (oblivion i filipenka).A kada je oblivion izasao.
Sta ti pricas.Sta fali grafici, kretanju, slobodi itd... A o igrivosti da ne govorim.Imam neki osecaj da ces i za Crysis da kazes da mu fali pola stvari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari