Šta je novo?

Sta bre kupiti?

• Začetnik teme Začetnik teme Vule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vule

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2004
Poena
710
Evo ovako: treba mi preporuka za graficku karticu koju hocu da nabavim za najvise 250-260 E (plafon). Posto vidim da tu sad ima jako puno svasta 😀 da se kupi (9800Pro ICEQ, 6800LE itd....) zanima me vase misljenje sta je tu najbolje. Samo me nemojte pitati za sta mi treba jer mislim da za te pare bilo koja kartica moze da odradi sve sto se od nje trazi...

PA konkretno ja sam imao do skoro 9800 Pro IceQ i po meni kartica vrijedi svaki cent ...tako da je preporuka za nju..
p.s. ovo ti preporucujem jer znam kako kartica radi...😉
Poz...

Ma znam da je dobra i cuo sam da neke novije Pro varijante mogu da se moduju u XT ili da se odradi neki BIOS ili tako nesto. Jel to tacno?

P.S. Koliko kosta karta i M3 jel mozes da postujes tvoje rezove u 3D Markovima?

Poz

I? Na kraju, sta je najbolje uzeti? Ako tako nesto za te pare uopste postoji :S:

O djesi druze, vec sam ti odgovorio na Pm...
A za potpis ne mijenjam nista dok novo ne kupim... :smoke:
Poz... :bottle:

Poslednja izmena:
Ma OK, odlucio sam se za ICEQ, nadam se da necu pogresiti...

Poz.

Neces se rezocarati jer je kartica stvarno VRHH !!!!

Kad smo vec kod signature-a, zar ti vec nemas 6800LE? 🙂

Delija je napisao(la):
Kad smo vec kod signature-a, zar ti vec nemas 6800LE? 🙂

Samo sam te cekao :d

Imam, ali joj se smesi odlazak pa planiram nesto novo...

Poz

Tek sad mi nista nije jasno! 😕

Pa evo ovako: imam drugara kome cu da sklapam masinu ovih dana i odusevio se mojom karticom kada je cuo da je samo 50E skuplja od 5900XT a da je mnogo bolja, tako da cu je njemu prodati. Mislim, ja sam prezadovoljan, ali ne volim stvari da drzim mnogo klokovane, onda moram i da joj odvrnem kuler na potenciometru, a buka me nervira najstrasnije. (cak sam danas izcupao ona dva fana na chieftecovom napajanju i stavio 2 CM UV fana na 1700 obrtaja)

Ovaj HIS mi se bruka svideo kad sam kupovao prosli put, ali ga nije nige bilo pa sam sad odlucio da ga uzmem. Kada prodam LE.

Jasnije? 😀

Sorry sto sam radoznao! :d

Kad si vec tu, mislim da si ti nesto pricao o onom modovanju Pro u XT. Aj pojasni meni jer bas nisam to tada pratio ili daj neki link.

Poz

Nazad
Vrh Dno