Šta je novo?

Sta biste uzeli pre?

VlaJko79

Cenjen
Učlanjen(a)
16.11.2011
Poena
169
Lenovo Y510p i7 sa GT750sli

ili

MSI GX60/70 A10 5750 sa Radeon8970m

cena slicna, izrada tu negde a svrha je ocigledna valjda ;))
imam nedoumicu jel bolje i7 sa ovim sli ili A10 sa ovom zveri od radeona...ima neko iskustva mozda?
igrao bi BF4 povremeno Crysis3 i sl.

pa bolje od ove 8970m za laptopove nema, kida sve, samo je CPU ili APU usko grlo, sa druge strane je ova srednje jaka sli varijanta sa dobrim CPU...slatke muke ;)

Zbog iskustva sa lenovom preporucio bih ti da sacekas pre kupovine bilo kog njihovog proizvoda godinu i po dana i posetis forum da vidis da li ima gresaka na tom modelu. Svakom laptopu im je nesto falilo - o kvalitetu izrade da ne pricam.
Sto se tice "gaming" laptopa - ako ti stvarno treba idi na nesto kvalitetno tipa ASUS RoG ili Alienware, a ako ti ne treba idi na neki kvalitetno izradjeni laptop.
Ovo ti kazem zato sto laptop ces kupiti ako ces ga nositi sa sobom - a onda ti treba kvalitetna masina koja se nece raspasti. Ako ga neces nositi sa sobom - onda kupi desktop.
Ako ga neces nositi sa sobom a desktop ti je prevelik imas druge varijante desktopa koje su bolje resenje od laptopa.

Poz ;)

Hvala na odgovorima, evo uzeo sam ovog y510p od danas sa nekim opakim snizenjem od 120$ tako da ispada 730e

Intel Core i7-4700MQ 2.4 GHz Processor (6 MB Cache)
8 GB DDR3 1600 RAM
15.6-Inch Display 1920x1080,
NVIDIA GeForce GT750M SLI 2GB

a imam kod sebe vec malo veci msata od 24gb i jos 4Gb ram-a da mu stavim (ako je jedan modul od 8 unutra) tako da ce leteti za te pare
Trenutna razlika izmedju Amazona i Gigatrona je za istu masinu ~370e.

@n1tr0, Vidi treba mi laptop a iskreno koristim rog g75vw godinu dana i jedino sto nisam odusevljen je kvalitet zavrsne izrade i ekran pa opet
mislim da su za taj novac morali malo bolje da urade...hteo sam naravno novi Alienware, al nisam mogao da cekam ova veca snizenja i realno za
tu masinu koju bih hteo morao bih da dam duplo vise para od ovog Lenova. Sto se tice hladjenja imam i tu par trikova u rukavu ;) a do sad
mi se ni jedan gaming laptop nije raspao od nosenja - valjda nece ni ovi. Pozz.

Nazad
Vrh Dno