Šta je novo?

Sta bi sa Super Utilities 2003

• Začetnik teme Začetnik teme pTomic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pTomic

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
660
Moja oprema  
Ostale periferije
Mac Mini M4
Steam
petar.tomic
Pristup internetu
  1. Optički internet
I sta na kraju bi sa Super Utilities 2003, ima li ga iko, ali da je BOOTabilan ??

pTomic je napisao(la):
I sta na kraju bi sa Super Utilities 2003, ima li ga iko, ali da je BOOTabilan ??

Bi nekih problema tamo koliko sam mogao da shvatim. Ne znam da li su se na kraju iskopali iz tih problema ali ja sam skinuo posve funkcionalan Super Utilities 2003 sa jednog FTP sajta. E sad, skidao sam ga neprekidno 3 dana (a imam opticki kabl od 5 mega bita po sekundi) Sajt je više nego dobar, ogroman je - nisam video veći FTP sajt, i ima svega, ali prima samo 120 veza istovremeno i neprekidno je zauzet, tako da ako imas modem, onda zaboravi na skidanje sa njega.

Re: Re: Sta bi sa Super Utilities 2003

Kakve su sanse da mi narezes ?? Ili da dodjem do tebe sa CD-om ili RW-om ??

Re: Re: Sta bi sa Super Utilities 2003

Visente je napisao(la):
Bi nekih problema tamo koliko sam mogao da shvatim. Ne znam da li su se na kraju iskopali iz tih problema ali ja sam skinuo posve funkcionalan Super Utilities 2003 sa jednog FTP sajta. E sad, skidao sam ga neprekidno 3 dana (a imam opticki kabl od 5 mega bita po sekundi) Sajt je više nego dobar, ogroman je - nisam video veći FTP sajt, i ima svega, ali prima samo 120 veza istovremeno i neprekidno je zauzet, tako da ako imas modem, onda zaboravi na skidanje sa njega.

A da nam otkrijes lokaciju i user i pass ukoliko ga ima, mozda neko od nas i uspe da pokupi nesto?

Pozdrav!

Sale

Re: Re: Re: Sta bi sa Super Utilities 2003

pTomic je napisao(la):
Kakve su sanse da mi narezes ?? Ili da dodjem do tebe sa CD-om ili RW-om ??

Imam rezač tako da narezem nije problem😀 A da dođeš kod mene ili ja kod tebe to malo teže, jer sam ja preko velike bare tako da će mo transfer s jednog na drugi kontinent teško izvesti🙁 U narednom postu ćeš videti adresu FTP sajta sa koga sam skinuo pa ako ko uspe da ga ukači... (ima nekih 35 fajlova po 15 MB u rar formatu i info fajlovi pride,).

Re: Re: Re: Sta bi sa Super Utilities 2003

ssale je napisao(la):
A da nam otkrijes lokaciju i user i pass ukoliko ga ima, mozda neko od nas i uspe da pokupi nesto?

Pozdrav!

Sale

Tačna adresa sajta i direktorijuma sa super utilitijima je :

f**://61.132.74.239/pub/apps/SUPERUTL_2003.-=KHAUYEUNG=--=PETROSGR-=/

Skidanje sam završio 14 decembra i u ono vreme nije trebao pasword ili si mogao ući sa anonymous (i user name i password), Ne bi me čudilo da su ga u međuvremenu uveli ili da su skinuli neke od velikih programa koje su tada imali. :wave;

Ako je sajt još aktivan zbog ograničenog broja pristupa preporučujem da se dogovorite da onaj ko imanajbolju vezu skine jedan primerak pa da ga svi narežete od njega, inače ako svi navale na sajt koji je ionako zagušen niko neće skinuti ništa.

Takođe pogledajte na

f*p://anonymous:[email protected]:2121

ima nešto bolju vezu a načuo sam da bi moglo biiti Super Utilitija na njemu, a sigurno ima masa drugih programa.

Nazad
Vrh Dno