Šta je novo?

St Lab M32 1gb ili Creative v200 256mb???

Mx

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2002
Poena
619
Ok, imam neki stari mp3 player 4 godine (pocetak mp3 playera ) , sluzi me ok, ali ima samo 64mb memorije, nema radio, i podrzava samo mp3. Mislio sam da kupim neki od ova dva modela iz naslova s'tim sto pojma nemam koji je ovaj st lab M32 mada deluje fino (evo linka http://www.list.co.yu/proizvod.php?id=59 ). Dobije se i radio i 1gb memorije, oled display i ugradjena li-ion baterija (sto mi se bas i ne svidja). Sa druge strane Creative muvo v200 ima samo 256mb za te pare, odlicnu funkcionalnost (aaa baterija i ne treba kabl za usb + usb 2.0), ali sam cuo za probleme sa firmwareom i zujanjem kada radi backlight. Ipod shuffle me ne interesuje mada slusam podcast.
Da li je neko imao iskustva sa st lab modelom, da li imate link ka tim playerima, da li da uzmem muvo v200 ili.....
Recimo da je budzet oko 50-60e, a voleo bih i radio u njemu.
Pozdrav!

Jedino sto sam nasao o St Lab M32 playeru je na ovom linku http://encca.en.alibaba.com/offerdetail/52098656/Sell_MP3_Player_YJ_547_.html .

Inace za sve one koji misle da je iPod vredan para pogledajte doticni sajt www.alibaba.com i ukucajte u search mp3. Svi modeli iPod a su identicno kopirani sa identicnim softwareom i sve itunes-om sa njima (mada ionako prave ipod u kini, mozda to ipak i jeste "original"). A tek sta je mp4 playera... Cak ima i kopija Sony PSP-a koji su samo mp3/4 playeri. Svi modeli xwave, bt, ms industrials se nalaze tamo, ali naravno ne pod tim imenom. Pise da prodaju mp3 playere i ukucaju ime vase firme sto objasnjava poplavu gorespomenutih uredjaja samo na nasem trzistu.

Inace niste mi preporucili nista. Da ne bude zabune trazio sam na searchu, ali nije spomenut ovaj st lab, pa reko da pitam.
Pozdrav!

Ako ti je bitan kvalitet, bez razmišljanja uzmi Creative. Ako ti je bitna veličina memorije uzmi StLab ali ćeš se nervirati svaki put kad ga uzmeš u ruke jer je izrada očajna, a o kvalitetu zvuka da i ne govorim.
Creative ima na sajtu podršku i download firmware-a tako da nije problem čak i ako dođe do toga da se zaglupi. Na Creative imaš i 2 godine garancije.

Ok, hvala na preporuci. Otici cu da vidim playere uzivo pa cu da odlucim. Inace jesi li slusao st lab pa znas da je zvuk los? Planiram da uzmem sony sluske ionako, tako da mi nisu bitne te sto dodju uz player, samo kvalitet playera. Imao sam ove 4 godine Bugarski mp3 player, model Diva firme daisy technology, i zvuk je odlican bez obzira na dronjav kvalitet izrade plastike. Da li je neko slusao i onaj xwave S 20 model, u SK su rekli da ima satro dobar kvalitet zvuka?
Ako ima jos preporuka recite, svaka sugestija je dobrodosla.
Poz

Kupio sam Creative Muvo V200 256mb. Napisacu par stvari koje sam zapazio a nekome ko razmislja o kupovini mozda budu informativne. Generalno player je ok kvaliteta izrade, plastika je dobra (jedino sto je bele boje). Radio je dobrog kvaliteta, hvata puno stanica, ali problem nastaje u pokretu gde se automatski desava prebacivanje stereo/mono (bolje da ima opcija da se odlucite za jedno). Meniji su odlicno reseni, ekran je mali i pregledan. Malu zamerku imam na jacinu zvuka, izlaz je mogao da bude malo jaci. Ono zujanje ekrana kada radi backlight se cuje samo ako je player u stop modu i pojacate zvuk do maksimuma, a i tada je tesko primetno, znaci nebitna stvar. Slusalice nisu po kvalitetu slusalica u rangu cena od 10-15e, vec u rangu nekih sony-jevih koje sam pre godinu dana kupio za 400din. Skinuo sam novi firmware reda radi, sve sljaka bez problema. Garancija je 2 godine.
Iskreno, zvuk Apple-ovog shuffle-a je u kombinaciji sa slusalicama koje se dobiju uz njega malo bolji. Nije muvo daleko od toga ali je za nijansu losiji. Muvo-a sam slusao i na mnogo kvalitetnijim sennheiser sluskama "za na glavu" i zvuk je odlican, tako da kao sto su ljudi vec rekli, ukoliko zelite bolji zvuk treba dokupiti sluske. Moram da napomenem da gorespomenute modele firmi St lab i X wave nisam uzivo pogledao ni slusao tako da ne mogu da napravim poredjenje sa njima.
Poz

Poslednja izmena:
Vrh Dno