Šta je novo?

(SSE2-enabled processor required for AMD systems)

dpejcic

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2005
Poena
304
Nabavio sam najnoviji Adobe Premiere pro 2 i Encore 2, ali ne mogu da ih instaliram. Imam Athlona 2500+, a instalaciju mi stopira uz upozorenje da nemam adekvatan procesor (SSE2-not enabled processor required for AMD systems). Minimum potreban za instalaciju je: Intel® Pentium® 4 1.4GHz processor (SSE2-enabled processor required for AMD systems). Na nekom forumu sam pročitao da su programi pravljeni za Intelovu platformu, ali ne mogu da verujem.
Da li bi programi radili sa 64-bitnim Venice 3200, ili moram preći na Intel?
Da li postoji neki fazon da ga prevarim i instaliram sa mojim Bartonom?

Stari Athloni nemaju SSE2 instrukcije koje trazi Premier2. A da li postoji neki fazon da ga prevaris..pa verovatno ne mada ovi danasnji hakeri rade svasta

Ne moraš preći na Intel, bilo koji s754 ili s939 procesor podržava SSE2. Što se tiče neke prevare, ne znam, možda postoji neka alternativna instalacija?

Hvala na brzim odgovorima, ali me i dalje zanima da li postoji neki fazon da ih instaliram sa svojim Bartonom.

Snejk je napisao(la):
Ne moraš preći na Intel, bilo koji s754 ili s939 procesor podržava SSE2. Što se tiče neke prevare, ne znam, možda postoji neka alternativna instalacija?
Koliko sam video ne postoji, mozes da biras samo da li ces P4,PM ili A64. :D

dpejcic je napisao(la):
Nabavio sam najnoviji Adobe Premiere pro 2 i Encore 2, ali ne mogu da ih instaliram. Imam Athlona 2500+, a instalaciju mi stopira uz upozorenje da nemam adekvatan procesor (SSE2-not enabled processor required for AMD systems). Minimum potreban za instalaciju je: Intel® Pentium® 4 1.4GHz processor (SSE2-enabled processor required for AMD systems). Na nekom forumu sam pročitao da su programi pravljeni za Intelovu platformu, ali ne mogu da verujem.
Da li bi programi radili sa 64-bitnim Venice 3200, ili moram preći na Intel?
Da li postoji neki fazon da ga prevarim i instaliram sa mojim Bartonom?
Radice ti i na svakom K8 S754 Sempronu, cak i onom 32-bitnom. Provereno. ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno