Šta je novo?

SSD zezancija ...

Ovo je staro poprilicno i vec se nalazi u youtube linkovima ali je svejedno fenomenalno. Ovo ce neko da zakljuca i pita: da li je za svaki YT link potrebna nova tema:D

Poz

Poslednja izmena:
Kakva reklama za Samsung... :D

u 43 sekundi kaze O my Got it is full of Drives ( umesto stars) iz odiseje u svemiru...

Najbolji mi je onaj deo kad doda aparat za gašenje požara na sto (48 sekund:)
Nego, nešto sam razmišljao, naleteo sam na jedan zanimljiv sajt, imaju u ponudi mnogo vrsta ssd diskova pa pošto imam frenda u HR... ako su cene ok možda bi naručio jedan za os, mislim da bi 32Gb bilo sasvim dovoljno za C:/ (particiju), pa ako neko ima iskustva ili informaciju koji od datih proizvođača tj. koji od modela bi eventualno dao bolje rezultate od klasičnog harda...
Iskustva?

poz.

Hehe ludilo. Bas me je nasmejalo ovo. Sad jos da neko kod nas uradi ovo... :)

Najbolji mi je onaj deo kad doda aparat za gašenje požara na sto (48 sekund:)
Nego, nešto sam razmišljao, naleteo sam na jedan zanimljiv sajt, imaju u ponudi mnogo vrsta ssd diskova pa pošto imam frenda u HR... ako su cene ok možda bi naručio jedan za os, mislim da bi 32Gb bilo sasvim dovoljno za C:/ (particiju), pa ako neko ima iskustva ili informaciju koji od datih proizvođača tj. koji od modela bi eventualno dao bolje rezultate od klasičnog harda...
Iskustva?

poz.

Ne znam koji OS planiras da stavis, ali ako je to Vista ili Win 7 - zaboravi na 32GB. Sve ispod 64GB jednostavno ne dolazi u obzir, bar za mene.

Sirius9, ako si već proveravao cene, koja je kod njih cena za Intel SSDSA2MH080G1?

Update: Jovy, meni je sa XP SP3 15GB više nego dovoljno...ako vodim računa, stajem u manje od 10 :)

Poslednja izmena:
Sirius9, ako si već proveravao cene, koja je kod njih cena za Intel SSDSA2MH080G1?

Nisam još ništa pitao, treba prvo da pogledam šta je od svih ovih u ponudi preporučljivo jer sam davno čitao neki tekst gde je testiran neki intelov model i još jedan od drugog proizvođača i ispalo je da je intel za preporuku a onaj drugi je za izbegavanje ali je intel zato bio jedno 3-4 puta skuplji. To je bilo dosta davno, valjda se sad nešto promenilo, ako bi takav hard izašo oko 130-160 eurića... što da ne...

Nazad
Vrh Dno