Šta je novo?

SSD od 240GB

sylver83

Slavan
Učlanjen(a)
17.06.2008
Poena
319
Citao sam da je to sa fw 506 uradjeno. Koliko sam razumeo, svi pravljeni u Tajvanu su 505 dok je Kina 506. Ukoliko bih uzeo V300 def bi gledao zemlju porekla.

Crucial nisam ranije koristio. Malo sam skeptik pa bih zato isao na poznatije marke.

Crucial nisam ranije koristio. Malo sam skeptik pa bih zato isao na poznatije marke.

To što ga ti nisi koristio i ne poznaješ kompaniju nije ama baš nikakav reper.
Crucial je u vlasništvu kompanije Micron, koja je jedan od najvećih proizvođača svih vrsta memorijskih čipova i NAND memorije danas.
A što se tiče SSD-ova proizvode jedne od najkvalitetnijih i najpouzdanijih već duže vreme.

A od gore pomenuta 3 ja nikada ne bih uzeo V300, koji je tebi zapao, iz ne znam kakvih razloga, za oko, kao ni HyperX.
Samsung EVO je nešto sasvim drugo, jako dobar SSD, ali nikako ne bih zanemario to što ti ljudi preporučuju ovaj novi Crucial MX100 + obrati pažnju na Intel-ove SSD-ove.
Kroz ruke mi je do sada prošlo dosta SSD-ova (trenutno koristim Intel 520 Series 480GB i radi kao sat već skoro pola godine) i mogu ti reći da sam do sada najzadovoljniji sa dva proizvođača: Intel i Crucial.

Poslednja izmena:
Hvala na savetima. Jutros uzeh Samsung Evo i mogu da kazem da osetno radi brze od Kingstona V300 koji sam ranije imao. Stari V300 od 120gb ubacih u laptop koji radi kao preporodjen.

Vrh Dno