Šta je novo?

Hardver SSD M.2 NVMe 1TB bez hladnjaka

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

momsab

Moderator
Urednik
Super Moderator
Učlanjen(a)
15.02.2003
Poena
1,175
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
treba mi preporuka za povoljan SSD u naslovu (obavezno bez hladnjaka).
predviđen je za drugi sistem na računaru pa se neće koristiti često, tako da mi nije problem da li je PCIe 3.0 ili PCIe 4.0. treba da ima DRAM ili nešto što ga menja.

vidim da na e-ponudi cene idu od 50-ak evra, verovatno modeli bez DRAM-a (ili nečeg sličnog). radije bih kupovinu kod nas a ne na KP (tamo retko ko stavlja prave cene u poslednje vreme, a još treba i da gledam cene na Ipon-u)

hvala unapred na predlozima

Nema bas nesto puno izbora u tom cenovnom rangu.... Ja bih uzeo SX8200 Pro, cena je 7250, sto je za 1000 skuplje od najjeftinijeg Silicon Power A60 tamo.
Moja iskustva sa Adatom su za sada pozitivna (model od 2Gb), 3500/3000 Mbs su deklarisane brzine sto je najbolje za taj novac sto moze da se nadje (ima i DRAM). Jeste da je PCIe 3.0 model ali ja neku razliku u realnom radu nisam video.

Hah, pa ucinilo mi se da ne treba da bude high-end, znaci nesto povoljnije a dobro :)

Još jedan glas za Adatu SX8200 Pro. Više od 4 godine koristim taj model od 512GB za sistem i igre, a pred novu godinu sam se ponovio istim diskom, ali od 2TB da eliminišem mehaničke diskove iz sistema (ovaj koristim za skladištenje podataka). Za sada sam više nego zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno