Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kupis laptop u kome ti odgovara sve ostalo, uzmes sa najslabijim HDD-om, i HDD zamenis sam SSD-om. Cas posla na bilo kom ne-Apple laptopu. Tako ne placas sasave cene OEM SSD-ova.
Cesto opticki ima smanjenu brzinu, tj. nije isto kao da je SSD na mestu HDD-a. Bas skrtare zbog kablova ili sta vec, nigde nisam tacno nasao, ali ako je to slucaj, primeti se razlika.
forum.notebookreview.com -> Dell, pa pogledaj tamo. Ili Google: "Dell N7110 HDD replacement site:notebookreview.com" mada ako ima resenja, garant ima i Youtube uputstvo.
Generalno, ako vam treba za neki laptop zamena HDD, uvek radi: <Laptop name> disassembly, skoro svaki laptop ima Youtube klip gde ga skroz rastave, a osim Apple laptopa, svi drugi koje sam video su imali lako zamenljive i lako pristupacne diskove. (Napomena: to sto su lako pristupacni i zamenljivi, za neke modele nije dovoljno jer su formati proprietary - extra retko, i samo u niche laptopovima).
@lab, pa neki Clevo laptopovi imaju mesta za 4 HDD/SSD-a, plus mSATA SSD
Možda mi se više isplati da ovaj laptop prodam i uzmem novi i jedno kilogram lakši
Imate li predloge? Čini mi se da se nije mnogo toga promenilo od avgusta pretprošle godine kada sam kupovao ovaj Dell