Codex
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.03.2002
- Poena
- 619
nedavno sam uzeo kartu, imao sam problema oko svega pa su me pravi ljudi uputili na www.montsat.cg.yu gde sam procitao sve zivo sto se dalo procitati. Listao sam i threadove na benchmarku i neke stvari su mi se pojasnile ali i ima mnogo pitanja. Od programa za gledanje korisitm ProgDVB.
1. Ako ima nesto bolje, pisite ili dali se moze koristiti konbinacija vise njih( bez nekog zaglupa, naravno mislim ne odjednom :d )
2. cemu sluzi SkyAVC.ax i zbog cega ga regitrovati
3. kako znati da je ss2 zakljucan
4. mdfaust je...
5. dali je moguce ili potrebno vise pluginova koristiti za dekodiranje, dali je moguca zbrka izmedju njih.
6. je vezano za softcam.key. Kako se edituje softcam.key, dali smeta ako recimo prebacim kljuceve( u notepadu - ako gresim ispravite me) npr za bla-bla paket od 2002 i 2004 u iti key fajl.
Sve u svemu, bilo sta sto bi trebao da znam napisite mi. Znam da smara pisati stalno o istom ali druge pomoci nema.
PS. sta su titanijum kartice( ne NVIdiA), cemu postoje?
1. Ako ima nesto bolje, pisite ili dali se moze koristiti konbinacija vise njih( bez nekog zaglupa, naravno mislim ne odjednom :d )
2. cemu sluzi SkyAVC.ax i zbog cega ga regitrovati
3. kako znati da je ss2 zakljucan
4. mdfaust je...
5. dali je moguce ili potrebno vise pluginova koristiti za dekodiranje, dali je moguca zbrka izmedju njih.
6. je vezano za softcam.key. Kako se edituje softcam.key, dali smeta ako recimo prebacim kljuceve( u notepadu - ako gresim ispravite me) npr za bla-bla paket od 2002 i 2004 u iti key fajl.
Sve u svemu, bilo sta sto bi trebao da znam napisite mi. Znam da smara pisati stalno o istom ali druge pomoci nema.
PS. sta su titanijum kartice( ne NVIdiA), cemu postoje?