Šta je novo?

SS2 i dekodiranje kanala, konkretna pitanja

Codex

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2002
Poena
619
nedavno sam uzeo kartu, imao sam problema oko svega pa su me pravi ljudi uputili na www.montsat.cg.yu gde sam procitao sve zivo sto se dalo procitati. Listao sam i threadove na benchmarku i neke stvari su mi se pojasnile ali i ima mnogo pitanja. Od programa za gledanje korisitm ProgDVB.

1. Ako ima nesto bolje, pisite ili dali se moze koristiti konbinacija vise njih( bez nekog zaglupa, naravno mislim ne odjednom :d )
2. cemu sluzi SkyAVC.ax i zbog cega ga regitrovati
3. kako znati da je ss2 zakljucan
4. mdfaust je...
5. dali je moguce ili potrebno vise pluginova koristiti za dekodiranje, dali je moguca zbrka izmedju njih.
6. je vezano za softcam.key. Kako se edituje softcam.key, dali smeta ako recimo prebacim kljuceve( u notepadu - ako gresim ispravite me) npr za bla-bla paket od 2002 i 2004 u iti key fajl.

Sve u svemu, bilo sta sto bi trebao da znam napisite mi. Znam da smara pisati stalno o istom ali druge pomoci nema.

PS. sta su titanijum kartice( ne NVIdiA), cemu postoje?

Postavio si mnogo pitanja ali idemo redom.
1. Koliko ja znam Progdvb je zakon. Mada, citam da neke starije verzije MyTheatra uz pomoc shlcrypt-1 razbijaju freex-tv.
2.Za ovo drugo prvi put cujem.
3.Vrlo prosto ne mozes da gledas tv.
4.Dodatak za razbijanje nagravision1.
5.Dovoljan je samo yankse.
6.Da Notepad.

ok, hvala ti puno! :wave: Kada sam uzeo kartu, taj ciko je ubacio svoj konfig progdvb tako da meni gomilu stvari nije bilo jasno a ja sam od onih kojima nije dovoljno da radi ili ne vec moram da znam i zbog cega.
U tom direktorijumu pored yankse.dll bio je jos jedan fajl yankse-sid.cache. Cemu on sluzi?

Jos jednom :wave:

Codex je napisao(la):
2. cemu sluzi SkyAVC.ax i zbog cega ga regitrovati

sKYAVC.AX je deo SkyView programa, koji služi kao i ProgDVB za praćenje SatTV. Potrebno ga je registrovati samo ako koristiš dotični program i to komandom iz command prompt-a: regsvr32.exe skyavc.ax

Poslednja izmena:
Alexandar je napisao(la):
sKYAVC.AX je deo SkyView programa, koji služi kao i ProgDVB za praćenje SatTV. Potrebno ga je registrovati samo ako koristiš dotični program i to komandom iz command prompt-a: regsvr32.exe skyavc.ax
znaci nije mi potreban, bar ne za sad :d

a kakvo je vase misljenje u vezi buducnosti ss2 i dekodiranja ? dali se hakeri priblizavaju razbijanju svega ili su i oni bez resenja. mislim tu na famozni hash table i ostalih *****rija vezano za skyitaly, premiera i ostalih problema?

Codex je napisao(la):
U tom direktorijumu pored yankse.dll bio je jos jedan fajl yankse-sid.cache. Cemu on sluzi?
Misljenja su podeljena.
Ja nisam primetio da ima neku veliku upotrebnu vrednost.

Poslednja izmena:
kakvo je stanje sa premierom i skyitaliom. sta je potrebno za dekodiranje?

dzzel@ je napisao(la):
Codex je napisao(la):
Misljenja su podeljena.
Ja nisam primetio da ima neku veliku upotrebnu vrednost.
probnao sam i ja i nista spesli :trust:

Codex je napisao(la):
kakvo je stanje sa premierom i skyitaliom. sta je potrebno za dekodiranje?

Original kartica :)

Dok se ne pojavi novi hash table, sa SkyItalia i Digital+ paketom mrka kapa.

Alexandar je napisao(la):
Original kartica :)

Dok se ne pojavi novi hash table, sa SkyItalia i Digital+ paketom mrka kapa.

a hash table se ubacuje sa yankse ili treba neki drugi dll? :trust:

Codex je napisao(la):
a hash table se ubacuje sa yankse ili treba neki drugi dll? :trust:
Postoje fajlovi u kojima je hash tabela. Nazalost, tesko da ce biti ista u skorije vreme, po pitanju SkyItalia i D+. :(

pTomic je napisao(la):
Postoje fajlovi u kojima je hash tabela. Nazalost, tesko da ce biti ista u skorije vreme, po pitanju SkyItalia i D+. :(
ok ali sta sa tabelama? Samo se ubace u root dir programa ili je potreban neki dll za citanje?

Potreban ti je yanksee.dll . Uostalom, pročitaj malo readme fajlove koji dolaze uz Yanksee pa će ti mnoge stvari biti jasnije.

a sta koristite za renderovanje u progdvb. meni je po defautu na elecardu. DAli ima nesto bolje i dali ste naleteli na xvid filtergraph( za pakovanje u xvid format)?

Ja koristim isto elecard. D budem iskren, mrzelo me je da eksperimentisem. :p
Imam jedno pitanje za mornara:
Pominje se da otkljucana i Cyfra+, trac ili istina ??

Imam problem sa dekodiranjem kanala u AltDVB programu. Koristim altDVB jer ProgDVB ne prepoznaje moju ss2 . Nov sam u svemu ovome , procitao sam gomilu stvari i prema uputstvu skinuo s2emu v1.28 i najnoviji softcam.key sa www.exyusat.com kopirao ih u sva tri foldera u pugin folderu ali nesto ne radi jer i dalje mogu da gledam samo FTA kanale. Napominjem da sam s2emu i softcam.key samo kopirao pa možda sam propustio nešto bitno. Sistem mi je fiksni na satelitu Astra 1B-1H. ss2 i drajveri su najnovije verzije .

Imam problem sa dekodiranjem kanala u AltDVB programu. Koristim altDVB jer ProgDVB ne prepoznaje moju ss2 . Nov sam u svemu ovome , procitao sam gomilu stvari i prema uputstvu skinuo s2emu v1.28 i najnoviji softcam.key sa www.exyusat.com kopirao ih u sva tri foldera u pugin folderu ali nesto ne radi jer i dalje mogu da gledam samo FTA kanale. Napominjem da sam s2emu i softcam.key samo kopirao pa možda sam propustio nešto bitno. Sistem mi je fiksni na satelitu Astra 1B-1H. ss2 i drajveri su najnovije verzije .

Probaj sa v_plug, a cini mi se da moras imati softcsa da bi ti radilo dekodiranje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno