Šta je novo?

ss2 brljoke

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
do pre 3 dana mi se kartica nikad nije grejala, i radila je sasvim, OK.....ali, pocelo je u progdvb i dvbvieweru da se pojavljuju kockice, i da se zaglupljuju pomenuti program....slucajno sam pipnuo fi konektor od kabla koji ulazi u karticu i video da je topao, sto ranije nije bio slucaj, a kasnije sam video da je i kartica pretopla!!! znaci sta, do pre 3 dana je sve funkcionisalo normalno, a od onda brlje...cak neki put nemogu da iskljucim progdvb, vec se zaglupi i dobijem poznatu poruku: this program is not responding, i moram ga ugasiti u task manageru,... inace, imam ss2 reviziju 2.6b, winXP, asus MB, 4.28 drajvere, ako nesto znace ti podaci....jel ima neko neki predlog sta da radim po ovom pitanju? da li bi mozda deinstalacija i ponovna instalacija kartice i drajvera pomogla ili....??? ili mozda format C: i ponovna instalacija XP-a?
aj' pomagajte....
thx i pozdrav!

Nista od toga....vec je poznato da se ss2 kartice greju,pogotovo tvoja revizija.......
Probaj da je stavis u poslednji slot,sto dalje od drugih kartica,i vidi ako mozes da "nabudzis" neki ventilator (cooler) da duva direktno u nju......
Nemoj bez veze da formatiras,brises i sl,jer ti to nece pomoci.....i pre se ona grejala,nego ti to nisi primecivao.....sto se tice kockica na ekranu,proveri hladjenje graficke kartice (idealno je da uzmes usisivac i ocitis svu prasinu iz kucista,i svih cooler-a)....

@Twix
Zar nije jedna od prednosti rev2.6 u odnosu na rev2.3 manje grejanje?
Slazem se da proba da ohladi kartu.

Ovo je prava soba za ovaj topic, brisem onaj u internet sobi...

@Sasha
Mozda sam i pogresio,verovatno si u pravu....mada se generalno svaka kartica uzasno greje...

U svakom slucaju za tu kartu (bilo koji ss2) bi trebalo napraviti aktivno hladjenje...

deinstalirao sam ss2 i drajvere, izduvao i kuciste i sve komponente od prasine koje je bilo u izobilju, i ponovo instalirao sve...signali su mi sad cak veci za 10% i cini mi se da sve sljaka OK, ali cu da posmatram jos.....e da, malo sam i pomenjao PCI slotove.....i cini mi se da se i manje greje sada...mozda i upali ovo sve?
pozdrav!

Ja imam TechniSAT rev 2.3 i onaj mali crni hladnjak se ludacki greje... bez ventilatora koji bi duvao u karticu ide i na 70 stepeni (bar tako kaze unimer)... Kartica je uzeta pre 7-8 mesecu u Sattraktu

Koje se revizije greju?

Samo ti nekako nabudzi neku "osmicu" da duva u tu SS2 karticu, nece nista da joj fali, samo moze da pomogne.

oogabooga je napisao(la):
deinstalirao sam ss2 i drajvere, izduvao i kuciste i sve komponente od prasine koje je bilo u izobilju, i ponovo instalirao sve...signali su mi sad cak veci za 10% i cini mi se da sve sljaka OK, ali cu da posmatram jos.....e da, malo sam i pomenjao PCI slotove.....i cini mi se da se i manje greje sada...mozda i upali ovo sve?
pozdrav!

evo, proslo je dosta od ove akcije...a ja i dalje nemam vise nikakvih problema, a zadnja 3 dana od otvaranja seca2 sky italia paketa na ss2 ni ne gasim PC.... :D

oogabooga je napisao(la):
evo, proslo je dosta od ove akcije...a ja i dalje nemam vise nikakvih problema, a zadnja 3 dana od otvaranja seca2 sky italia paketa na ss2 ni ne gasim PC.... :D

woow, nije valjda da 3 dana vec nisi spavao? :)

woow, otprilike tako, a ako malo i zazmurim, ostavim da mi se snima koji film....:))

Seca 2?! Odakle skidas codove?! Hoce li uskoro haknuti viaccess 2 i irdeto 2?!

Daki77 je napisao(la):
Seca 2?! Odakle skidas codove?! Hoce li uskoro haknuti viaccess 2 i irdeto 2?!

daj nemoj me zezati da neznas da je seca2 haknuta? skidam sa elitesecurity upload sekcije....danas su zeznuli sky italia promenili su hash tabele, pa dok ih ne iscitaju - mrak, ali radi ti D+ u seca2 sistemu na astri.....

poz.......

Vrh Dno