Šta je novo?

Srpski Windows ???

• Začetnik teme Začetnik teme dbaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dbaja

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2001
Poena
619
Da li je neko instalirao (uspesno) bilo koju srpsku verziju interface-a u Windowsu XP professional?
Meni odradi sve i odmah vrati onako kako je bilo uz poruku da ovaj put nije uspela instalacija.
O cemu se radi?

Verovatno nemas SP1. Kod mene rade bez problema i cirilica i latinica.

Meni ћирилица 🙂 radi bez problema.
Ne znam samo zasto nije potpuno preveden i Windows Explorer. Media Player je uzasno preveden - veze s vezom nema!
Ocekuje li se i prevod Windows Help-a?

Ja sam instalirao, i gotovo momentalno denstalirao LIP za "domace" uslove.

Grozan je, u stvari nije on grozan, nego sam ja navikao na standardnu englesku verziju, pa kad sam video "Kontrolnu Tablu" i "Bojanku" nisam mogao da se snadjem....

Mislim, cudna ti je navika, kad se jednom "navuces" tesko se "odviknes"....

Dobro, mislim da coveku nece pomoci iznosenje misljenja o tome da li je srpski LIP grozan, vec resenje kako ga instalirati...

Ja imam SP1, ali kada pokrenem instalaciju kaze i da nemam odgovarajucu verziju wina (ili tako nesto) i nisam uspeo da ga instaliram.....

delimir je napisao(la):
Dobro, mislim da coveku nece pomoci iznosenje misljenja o tome da li je srpski LIP grozan, vec resenje kako ga instalirati...

Ma to je ok, al ja sam mislio samo da kazem, da i u koliko ne instalira LIP nece mnogo da propusti...

Zato ne treba da ocajava, u kolko ga ne bude probao, nece nista da mu fali :beat:

A to sto na nekim masinama nece da se instalira i pored SP1, e to nije nista cudno, sa Microsoftom se nikad ne zna...

Imam SP1 ali opet isto, nece da se instalira, tj. instalira se i onda se sam automatski deinstalira. :cuss:

LIP trazi odredjeni Build (mislim da je u pitanju SP1a) i ako je u pitanju neki stariji ne moze ni da se instalira. Cim se instalirao dbaja ima odgovarajuci Build, ali ko zna zasto se odmah deinstalira 🙁
Trebalo bi da se posle instalacije resetuje masina.

dbaja je napisao(la):
Imam SP1 ali opet isto, nece da se instalira, tj. instalira se i onda se sam automatski deinstalira. :cuss:

Verovatno si iskljucio neki service. Meni je pokazivao iste simptome dok nisam aktivirao cryptographic services koje sam prethodno disablovao.

Veoma moguce, svojevremeno sam zabranio mali milion servisa, sto mi do sada nije zadavalo glavobolja vec samo malko ubrzalo sistem, a sada cu probati da to omogucim, pa ponovo da probam serbian windows, cisto da vidim kakav je. Javicu sta je bilo. (D)

Definitivno, NE. Servisi nisu u pitanju. Nesto drugo ga je*e. Ali, na kraju krajeva nije ni vazno. Ionako sam hteo samo da vidim kako to moze izgledati. Ali, posto Windowse pratim jos od prve verzije, tesko bih prihvatio da moram sada uciti kako se sta zove na srpskom😉

Nazad
Vrh Dno