- Učlanjen(a)
- 01.07.2000
- Poena
- 710
notax je napisao(la):
dejandj je napisao(la):A ak ne nadjes javi se meni i posalji engleski koji fituje uz tvoju verziju. Znam osobu koja ce ga rado prevesti!
D-KEE je napisao(la):evo ga - mozda samo treba podesiti vreme...
notax je napisao(la):Samo toliko??
Hvala za titl. Ali, valjda mi nece trebati 3 dana.
:wave;
notax je napisao(la):Samo toliko??
Hvala za titl. Ali, valjda mi nece trebati 3 dana.
D-KEE je napisao(la):ako ti bude trebalo vise od 5 minuta javi mi se pa cu ti nastelovati kako hoces!!samo su mi potrebna 2 vremena
1. vreme izgovorene prve recenice (u subtitle-u)
2. vreme izgovorene zadnje recenice...
Comet Hunter je napisao(la):A kako da znam koji je to frame u pitanju?
Sentenced je napisao(la):Kako i u kom programu radite ta shtelovanja, ja sam se cimao jedno nedelju dana da provalim, ali sam se sami iznervirao.
notax je napisao(la):Posto imam engleski titl, da li vam je palo na pamet da samo treba da upisem iste cifre pre recenice, kao sto je na engleskom titlu??
notax je napisao(la):Uff!!
Trebalo mi je sat vremena za prvi deo filma, do poletanja svemirkog broda od hrama.
To nije ni 10%. Okilavit cu se.
Chujemo se za 10-12 dana.
notax je napisao(la):Uff!!
Trebalo mi je sat vremena za prvi deo filma, do poletanja svemirkog broda od hrama.
To nije ni 10%. Okilavit cu se.
Chujemo se za 10-12 dana.
notax je napisao(la):Ma, sasvim su razlicito uradjeni eng. i srpski, tako da nema lakog nacina, vec kopiram prevod umesto engleskog texta. I frajmovi i oznake i razlicito su prelomljene recenice, sve je razlicito.
notax je napisao(la):Ma, sasvim su razlicito uradjeni eng. i srpski, tako da nema lakog nacina, vec kopiram prevod umesto engleskog texta. I frajmovi i oznake i razlicito su prelomljene recenice, sve je razlicito.
D-KEE je napisao(la):You can't see paradise if you don't pedal.
pa posto sam ti 2 puta ponudio da ti sredim titl a ti nista evo ovo ti je link ka tom mom postu - tamo imas i gif koji na kojem je nacrtano sta je sta i sve ostalo....
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=871
dejandj je napisao(la):Sta?
Jos nije gotovo?
Znate li kad je "onih" 5 min isteklo?
???
notax je napisao(la):Evo, gotovo. Jos nisam pogledao, ali sigurno je OK.
Hvala D-KEE.
dejandj je napisao(la):Stavi u attach, ili siljni na mail (kad pogledas!).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari