Šta je novo?

Srpski reli - Fića

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
Jel igrao neko ovo?
Kakvi komentari... A tek muzika... Tri metera somota, vartburg limuzina...

Zna li neko ko je ovo obradio i kako?

Haha. a pored puta natpisi "Dani piva - Zrenjanin" Haha :D

Poslednja izmena:
Imash (ozbiljnog) fitju i gomilu poznatih starih automobila u GT Legends-u..

Sta je to, gde ima da se skine ta igra?

Ne znam gde ima da se skine, meni je ortak dao. Kao da je neko iskopirao iz Program Files-a i narezao. Pogledaj i ovo:

U meniju ide muzika iz otpisanih, a dok ucitava igru ide "Od Topole pa do Ravne Gore"!
A kad se lupis lik ti govori: "Ja bih da ostanem ziv", "Jel' ti tata limar", "Ti nisi normalan" i tako dalje. igrica je 600+MB, da je manja uploadovao bih je negde.

Poslednja izmena:
igrao sam ja (i obrisao je) posto je tesko sr****. Igrao sam je malo (mozda pola sata) i onda mi je strasno dosadila - preradjen je valjda rally trophy u ubaceni druge texture, muzika...

fizika nista posebno, komentari smesni prvih 10min i to ti je to :(

dr.Tiristor je napisao(la):
Ne znam gde ima da se skine, meni je ortak dao. Kao da je neko iskopirao iz Program Files-a i narezao. Pogledaj i ovo:

U meniju ide muzika iz otpisanih, a dok ucitava igru ide "Od Topole pa do Ravne Gore"!
A kad se lupis lik ti govori: "Ja bih da ostanem ziv", "Jel' ti tata limar", "Ti nisi normalan" i tako dalje. igrica je 600+MB, da je manja uploadovao bih je negde.
To je modifikacija za Rally Trophy igru staru nekih 4 godine.

Pa to pitam! Sta je, ko je to obradio? Ne kazem da je extra zanimljiva, ali smesna je u pocetku.

Ma Serbian Rally rulla!!! :) Meni je najjaca ona pesma mi smo drvosjece, prekopirao sam je na telefon, axaxaxx

Vrh Dno