Šta je novo?

Srpski racunar

amdpower

...on thin ice...
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poena
325
Eto tako sam dao temi naslov,u pitanju je jeftina konfa sa integrusom za filmove,net i neku nezahtevnu igricu.
Pitao me prijatelj,ja sam mu preporucio neki polovan Lenovo,Fujitsu sa KP sa nekim i3,i5 quad core procesorom,
medjutim covek hoce nov a jeftin.:d
Ono sto sam na brzinu bacio oko su one gotove konfe sa e2-3800, j1900 i A4-4020 procesorom.
Nisam bas upucen u ove slabije i njhove grafike,sta vi mislite da je bolji izbor?

Hvala Peja.
Mozda mu ja sklopim nesto malo bolje od tih gotovih.
Sta mislite ovako

AMD A4-5300
ASRock FM2A68M-HD+
Adata DDR3 4GB, 1600MHz
Western Digital Caviar Blue 320GB
LC Power LC420H-12 ili Ms Industrial MISSION Q 550
MS Industrial Frost II ili MS Industrial Hero

Poslednja izmena:
Neka koristi telefon za te stvari. I eto mu ušteda. Kinezi tako rade. Kod njih većina nema stoni računar/laptop, nego samo telefone.

ps:zekovicu, predlažeš mu cpu za koji lepo piše na kutiji 'requires discrete gpu'

edit: ako baš hoće desktop, neka uzme:
a6-9500 +(ili 500d više atlon 950)
asrock a320m-dgs +
ddr4 4gb samsung M471A5244BB0-CRC +
500W MS Industrial PHOENIX 2 +
BioStar S150 Series 500/430MB/s, S150-120G =

22000

Ako nema toliko nema baš ni potrebu za desktopom. :whip:

Poslednja izmena:
Iskreno mislim da ti je mnogo bolje rešenje kupiti nešto polovno a brendirano, tipa HP, Lenovo, Dell ili nešto slično...nešto ovako npr jer to jednostavno odbija da umre.
Za višak para ubaciš neki ssd i imaš neuporedivo jaču mašinu od bilo koje gorenavedene.

Poslednja izmena:
Eto tako sam dao temi naslov,u pitanju je jeftina konfa sa integrusom za filmove,net i neku nezahtevnu igricu.
Pitao me prijatelj,ja sam mu preporucio neki polovan Lenovo,Fujitsu sa KP sa nekim i3,i5 quad core procesorom,
medjutim covek hoce nov a jeftin.:d

Slažem se sa tobom. Dao si mu dobar savet. Dobro novo a jeftino nema 🙂

Iskreno mislim da ti je mnogo bolje rešenje kupiti nešto polovno a brendirano, tipa HP, Lenovo, Dell ili nešto slično...nešto ovako npr
Za višak para ubaciš neki ssd i imaš neuporedivo jaču mašinu od bilo koje gorenavedene.

To je prava kombinacija.

Nazad
Vrh Dno