Šta je novo?

Srpski Milioner Symbian - full

Upravo ima za ljude koji su se prijavili na beta test listu, verzija za symbain 9 i verujem da je danas il sutra i ona gotova..

I evo danas sam izdao verzije za symbian 9 i symbian 7.
Download na sajtu...
Pozdrav i uzivajte :D

Poslednja izmena:
Milika, hvala puno!
Da ima dugme zahvalnosti, istiskao bih ga bar desetinu puta...

Veoma je lepo znati da jos ima high class domacih programera !

Danas su izdate i sprske verzije za symbain 9 i 7... Znaci sad su gotove srpske verzije, sutra se nadam da zavrsim i engleske...
poz

pozdrav iz Vrbasa Milika
samo napred
Zlatko, Zotrix

Milika, nije fora što je Java verzija aplikacije discontinued, pogotovo što ima više ne-symbian telefona na tržištu, nego onih koji jesu. Ako je to jednostavno iskompajlirati ili šta već, očekujemo noviju verziju za Java telefone (ona na sajtu je ultra-matora i ima jako malo pitanja). I naravno, trebalo bi da ima dve verzije - za 176 x 220 i 240 x 320 piksela... :)

Hm hm, da ne flamujem ovde...
Java verzija je vec 2 godine OPEN SOURCE i niko se nije potrudio ni pitati sta o njoj, a kamoli da pokusa nesto...

Naravno da je extra lako prepraviti za vecu rezoluciju, ili staviti vise pitanja, ali...
Ne volem programirati u javi, EXtreMNo je dosadno i ogranicavajuce!

Symbian verzije sam napravio jer sam hteo probato nove stvari na arm procesorima...

Ako neko smatra da java bas treba - brale uci javu pa dogradjuj, pomocicu u svakom aspektu...

Ma hajdete vi veliki zahtevaci, java je najlaksa od svega v programiranju, ucite malkice...

Poslednja izmena:
Ma OK je Milika, hvala za igru (radi super na 352x416 ekranu, Nokia E60), svaka cast :Klanjanje

Trudilo se malo :D
E al jel more par screen shotova, jurim za sto vise modela..
Valjalo bi
uvodni ekan
igranje
i par onih tranzicija izmedju upustva i highscora..
ak nije problem

Kviz fino radi.. svaka cast.. ali... mali bag..ili sta vec...
Ako me neko pozove u toku igre.. slika pocne da "treperi". U pozadini se nazire (ne vidi se jasno) ko zove.. ali kao da se slika iz milionera i pozadina (poziv) mesaju, i javljaju se duhovi..:d Znaci, uopste ne vidim ko me zove.. Nakon odgovorenog poziva normalno nastavljam igru...

Eto, nadam se da sam objasnio tako da me neko razume :) Da li se jos nokom desava isto?

poz

Gox

Ne uspeva mi da uhvatim screenshot prilikom tranzicije, mada radi bez problema. Mali bug-ovi (zbog duzina pitanja i odgovora)

Prilozi

• Screenshot0018.png
    Screenshot0018.png
    138.2 KB · Pregleda: 132
  • Screenshot0016.png
    Screenshot0016.png
    138.2 KB · Pregleda: 101
U lepo lepo velki ekran :D

Sto se tice pitanja tu nema resenja bez komplet recenzije, a to moze potrajati, ako se neko javlja za dobrovoljca nek digne 2 prsta :D

sta znaci kad kaze da aplikaciji nije dodeljen potreban pristup?

Hm hm, da ne flamujem ovde...
Java verzija je vec 2 godine OPEN SOURCE i niko se nije potrudio ni pitati sta o njoj, a kamoli da pokusa nesto...

Naravno da je extra lako prepraviti za vecu rezoluciju, ili staviti vise pitanja, ali...
Ne volem programirati u javi, EXtreMNo je dosadno i ogranicavajuce!

Symbian verzije sam napravio jer sam hteo probato nove stvari na arm procesorima...

Ako neko smatra da java bas treba - brale uci javu pa dogradjuj, pomocicu u svakom aspektu...

Probao sam da instaliram verziju 9 na Nokia E50, ali mi javlja gresku: Aplikaciji nije dodeljen potreban pristup. Inace, na mojoj staroj 3650 smo na faxu stalno igrali milioner za vreme predavanja :)

UPDATE: Tek sada procitah readme. Ajd, potpisacu je valjda nekako - mislim da je to problem. Tnx.

Poslednja izmena:
Ako je neko clan burek.co.yu foruma, moze li da postuje ovde uputstvo za potpisivanje aplikacije, jer ne mogu da otvorim famozni tred iz readme fajla.

Ne smem da pitam Miliku, jer je mnogo strog u onom readme fajlu :)

Enivej, verujem da ce taj info oko potpisa aplikacije pomocu mnogima, jer je Milioner kick-ass aplikacija i super za prekracivanje vremena dok se nesto ceka :)

Da, ali bi bilo dobro da neko pasteuje uputstvo jer neregistrovani korisnici ne mogu da vide tred, vidim samo poruku:

Upozorenje! Molimo, registrujte se!

Evo zakacio sam ovde atacment

Prilozi

• vbjelic_tutorijal.rar
    387 KB · Pregleda: 66
  • Fajlove za Izradivanje certifikuvanu applikaciju.rar
    379.9 KB · Pregleda: 59
U polje Private keyfile password ukucati sledeci password: 0123456. Nije obavezno da bude bas 0123456, ali ako ukucate nesto drugo onda to bar upamtite ili zapisite negdje sa strane. Trebace poslije.
Ako nece da radi probajte password 55555, meni a i nekom drugom je samo tako proradilo.

pokusao sam da je instaliram na P900i ali nisam usper??

Ma ja sam skinuo celo uputstvo ali na kraju procesa pri zahtevu certifikata mi kaze "Unable to submit request....bla,bla...." tako da vec lagano pocinjem da odustajem (a inace sam probao 4-6 puta)..... :(

@faca e ti je suoer, znaci nisam slagao za verziju symbiana - ti imas uiq symb, to nema veze sa ovim

@twix - eto sad svi su uspeli sem ti :D

Vrh Dno