E super, ovo mi baš i treba! Može neki link ili šta god? Evo tražim i ja ali nešto slabo ide...matrix77 je napisao(la):Postoji i za MS Office 2003, zove se
"Microsoft Office 2003 Multilangual User Interface Pack" (u njemu imas srpski, hrvatski, bugarski, rumunski, slovenacki, slovacki..)
Kada instaliras izaberes "serbian (latin)" sa kojim dobijes office na srpskom, pa cak i "spelling" za srpske reci.
Izvin'te a jel se platja?Crni je napisao(la):Nema da se skine, nego se narucuje ovde:
http://www.microsoft.co.yu
Naravnovectorman je napisao(la):Izvin'te a jel se platja?
Ima spellchecker što je išao uz "srpski" Office 97. Radi i pod Office 2003 a podržava i ćirilicu i latinicu.epp je napisao(la):Bas su me razocarali. Meni treba spelling za cirilicu.
Da li ima neko rjesenje za ovo (druga kompanija ili neki domaci entuzijasta)?
jddipqd je napisao(la):Ima spellchecker što je išao uz "srpski" Office 97. Radi i pod Office 2003 a podržava i ćirilicu i latinicu.
djolle je napisao(la):"Insert" taster na tastaturi, odmah pored "back space" :eyebrows:
LOL, haha, pa ti mislis da je Logi od juce pa izbacuju sta im padne na pamet, naravno da ima to je taster scrl lk/insert iznad home tastera, jeste da su ga sakrili ali opetgadafi je napisao(la):Nemaju sve tastature taj Insert. Evo moja Logitech ima Delete koji po vertikali zauzima dva tastera, pa ne postoji Insert.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari