- Učlanjen(a)
- 08.03.2003
- Poena
- 1,065
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600X
- Matična ploča
- Asus Prime B350-Plus
- RAM
- 16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
- GPU
- Gainward GeForce 1060 Ti 6GB
- Storage
- XPG Gammix S11 Pro 1TB
- PSU
- Seasonic 520W 12Mii
- Monitor
- BenQ VZ2770 27"
- Miš & tastatura
- Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
- Pristup internetu
- Optički internet
Pokrećem srpski HoN klan kako bi mogli da pričamo malo svoj jezik dok igramo Heroes of Newerth, ništa slađe nego psovati na maternjem.
Želeo bih da okupim igrače srednjeg nivoa veštine koji su već kupili ili odlučili da kupe ovu igru kada izađe iz bete. Ukoliko ste međutim početnik ili sasvim casual igrač možete se takođe prijaviti ovde, mogli bi da napravimo i jedan klan za vas.
Potrebno mi je četiri dobrovoljca koji će biti Charter Members u klanu, ostavite mi ovde svoja imena iz igre i stići će vam PM na HoN forumu sa uputstvom kako da prihvatite da postanete osnivači klana. Ukoliko ne želite da budete među osnivačima, navedite ovde vaše ime iz igre i kako ocenjujete vašu igračku veštinu na listi od 1 do 10.
Takođe je potrebno da neko smisli ime čiji akronim bi bilo SER, SRB ili tako nešto, da bi igrači sa ovog područja (naleteo sam na dosta njih u igri) mogli da nas odmah prepoznaju. Na pamet mi trenutno jedino pada Serbian Reavers ili Raiders, ali to mi ne zvuči nešto posebno.
Molim, nemojte tražiti HoN pozivnice u ovoj temi.
Potrebno mi je četiri dobrovoljca koji će biti Charter Members u klanu, ostavite mi ovde svoja imena iz igre i stići će vam PM na HoN forumu sa uputstvom kako da prihvatite da postanete osnivači klana. Ukoliko ne želite da budete među osnivačima, navedite ovde vaše ime iz igre i kako ocenjujete vašu igračku veštinu na listi od 1 do 10.
Takođe je potrebno da neko smisli ime čiji akronim bi bilo SER, SRB ili tako nešto, da bi igrači sa ovog područja (naleteo sam na dosta njih u igri) mogli da nas odmah prepoznaju. Na pamet mi trenutno jedino pada Serbian Reavers ili Raiders, ali to mi ne zvuči nešto posebno.
Molim, nemojte tražiti HoN pozivnice u ovoj temi.