Šta je novo?

Srbijo mi te volimo jer i ti volis nas...

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
Samo bacite pogled na http://www.t-mobile.com/plans/

600 minuta mesecno? Kod nas za te pare moze da se dobije 60-90.
Ali ovo nije sve, imate beslpatne razgovore non stop nocu, i non stop vikendom. Cena? 39.99$ mesecno. Ovo je samo jedan od paketa..

Da gospodo, a GPRS net NO LIMIT mesecno kosta 19.99$. Pa sad vi vidite gde smo mi, a gde su oni.
vb_zgran.gif

Evo sta sam odabrao, sve sa telefonom, i koliko kosta ugovor na 12 meseci. Region je Sacremento, jer mi tamo ortak zivi.
Napomena: Moguce da sam odabrao i neke nepotrebne serivise, ali to je cisto zbog nepoznavanja "gradiva", odnosno tamosnjih termina i usluga. Sami procenite..

Your selected product:
Sony Ericsson T610 -
Product details
Price: $199.99 (12 month subscription)
Talk time: Up to 5 hours
Standby time: Up to 14 days
Weight: 3.2 ounces
Dimensions: 4.0 x 1.7 x 0.7 inches
Battery: Li-polymer 3.6V - 750mAh
Included accessories: Includes

Your selected service: 300 Text Messages
Price: Free
Monthly amount: $2.99
Description: Allows you to send, receive, and reply to text messages (up to 140 characters) using your phone. Messages may be sent to and from any T-Mobile phone or email address. $0.05 per additional text message.

Your selected service: Unlimited Picture Messaging
Monthly amount: $4.99
Description: With Picture/Video Messaging you can send unlimited picture messages to any e-mail address or T-Mobile camera phone through 2004. After 2004 50 monthly messages included. For T-Mobile camera and video capable phones only.

Your selected service: HotSpot
Monthly amount: $19.99
Description: Get high-speed Wi-Fi wireless Internet access in public locations such as airports, American Airlines Admirals Clubs, Starbucks coffeehouses and Borders Books & Music stores. For use with your existing laptop or handheld (requires wireless network card).

Your selected service: Unlimited t-zones Pro
Monthly amount: $9.99
Description: Unlimited t-zones Pro for $9.99 includes unlimited access to corporate e-mail, Internet e-mail, and Mobile Web content. Unlimited t-zones for $4.99 includes unlimited Internet e-mail and Mobile Web content - all right from your phone, any time, anywhere!

--------------------------------------------------------------------------------

Your selected plan: Get More
Price: $39.99 (per month)
Activation fee: $35.00 (one-time charge) †
Contract length: 12 months
Early cancellation fee: $200.00
Billing increment:
Whenever minutes: 600 (per month)
T-Mobile minutes: 0 (per month)
Additional minutes: $0.40 (per minute)

--------------------------------------------------------------------------------

Coverage: Sacramento Main, California
You can make calls to anywhere in the United States, but you must be in a coverage area to purchase or use a T-Mobile product or service.

:cigar:

Kako neko vec rece - srbijo medju sljivama!

Eee, al naš paradajz nije genetski modifikovan ;) (samo je stondiran pesticidima)...

Brate, za besplatni fon bi jeo i genetski modifikovane paradajze...

Znas, sve je to lepo i krasno, ali kada se to prevede u dinare ispada cca 2000+ dinara, a toliko stvarno nemam da dajem mesecno samo na mobilne racune, bez obzira na nov telefon, a vi?

Sta kad se prevede u din?? 600 minuta razgovora i no limit nocu i vikendom bih placao i 50$ a ne 39 koma 39 :) A jos kad se uzme u obzir koja su tamo njihova primanja i standard, onda ova cena deluje smesno, kao nama nekih 500 din mesecno za ovakve pogodnosti.
Markosmi, ti onda lepo idi na prepaid.

Dajte ljudi zar ocekujete nesto vise za te pare..

Poslednja izmena:
A T MOBILE ne daje free telefon. Lepo pise da se placa 199$ T610 koji sam ja odabrao. Ali moze naravno i bez telefona.. samo sam uzeo kao primer.. opet je ta cena manja nego kod nasih svercera.

U bre,gde smo mi od svega toga....

Da, znam da nije free telefon, nego na otplatu, a ja i jesam na prepaid. Ali cinjenica jeste da je njima ta cifra smesna. Hocu samo da predocim razliku u zivotnim standardima ovde i tamo

Nemoj da nam predocavas molim te, niko nije lood ovde, svima je jasno da smo na dnu.

Znam ja da niko nije lud ovde, a i nismo na dnu, samo nam ne ide ovih dana(nedelja, meseci, godina, decenija)

Marti Misterija je napisao(la):
... pa ce oci same da ti svetle u mraku :) :d

...ili svetle kad pozvoni telefon :d

One planet- different worlds !!!!!

Kada cete shvatiti da ne treba gledati ponude inostranih mobilnih operatera i Internet provajdera - nije dobro za zdravlje :)

delimir je napisao(la):
Kada cete shvatiti da ne treba gledati ponude inostranih mobilnih operatera i Internet provajdera - nije dobro za zdravlje :)

Ziva istina.. Svaki put kad pricam sa ortakom is USA, dize mi se kosa na glavi.. te DSL veza, te mobilni no limit.. i ostale fore
vb_holding.gif

There's nothing in this paydirt
The ghosts are all I know
Now the oil's gone
The money's gone and the jobs are gone
Still we're handgun' on

Down in dry county
They're swimming in the sand
Praying for some holy water
To wash the sins from off our hands
Here in dry county
The promise has run dry
Where nobody cries and no one's getting out of here alive...
:(

Poslednja izmena:
sta je to t3 i t4,kolika je brzina te veze..izvinite sto otskacem od teme

Te T3 i T4 veze su toliko glupe da nasi ljudi koji razmisljaju umesto nas nece ni da ih uvedu jer zaglupljuju narod
We hates them, precciouss!

moram da budem iskren...nerazumem bas
Cime zaglupljuju narod

Znate onu "narodnu" *(grafit koji sam video u gradu) :

Prolece je, a ja zivim u Srbiji

Nazad
Vrh Dno