Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Sta fali njihovom CS-u? Od svih mobilnih operatera imaju najbolji CS i najbolji odnos prema korisniku.
To sto si ti imao 1 lose iskustvo ne znaci da ga svi imaju
Pa ne kazem da je svima tako, ali to je bilo moje iskustvo. A da je najbolji Korisnicki Servis i nije, dosad sam kod Telenora uvek odlicno usluzen. Ali eto uzecu ponovo jedan broj bas da vidim da li je sve tako divno.
Ono sto sam ja naveo su realni statisticki podaci koji su proistekli posle visemesecnih istrazivanja od strane agencije. Po tom istrazivanju, svi korisnici su se izjasnili da Vip ima najbolju podrsku, sto u shopovima sto preko call centra kao i da je Vip najvise customer-oriented kompanija u Srbiji. Dakle, ne pricam napamet. Da imam dokument, pokazao bih vam.
Najveci minus kod MTS-a je upravo korisnicka podrska na koju su se ljudi zalili (spora, vrlo cesto lose obavestena, nepouzdana, jako dugo se ceka). Za Telenor su govorili da im se nikako ne dopada to sto moraju da placaju poziv ka CS-u.
Ako mislimo na isto istrazivanje, mada ja vetjinu istrazivanja u Srbiji ne gledam kao merodavna jer je uzorak ili mali ili lose selektiran ( najbolji primer su verovatno piplmetri koje drzi agencija sa renomeom i koja je prakticno jedina merodavna u USA a opet su rezultati kod nas diskutabilni ) upravo je telenor tu pao iz razloga koji si i sam naveo a mi nismo pominjali a koji korisnicima koji su ciljna grupa pri ovim akcijama sa skupim telefonima apsolutno nije bitan...
Sta fali njihovom CS-u? Od svih mobilnih operatera imaju najbolji CS i najbolji odnos prema korisniku.
To sto si ti imao 1 lose iskustvo ne znaci da ga svi imaju
I ja sam imao lose iskustvo, njihov operater me nije skontao, pa je poceo da mi odgovara kao da sam ja priglup: "Znate sta gospodine, da je to greska, vec bi bilo ispravljeno".
A ja zvao ne znam zbog cega i hteo da im usput napomenem da ako persiraju korisnicima onda se "molimo vas sacekajte" pise sa velikim V na Vas (poruka pri proveri stanja).
Meni je korisnicki centar VIPa najbolji od ponudjenih. Uvek ljubazni, predusretljivi, i ne cekaju jedva da ti spuste slusalicu (bar ja nisam imao takav osecaj, sto je dovoljno).
U Telenoru sam jednom bio da devojka uzme tel. Znaci 3 godine nas je lik usluzivao, ma ajde...
+sto moras da placas poziv za Telenorv KC..
A inace, telenorovi korisnici nekoliko puta dnevno zovu CS pa da im tih 10-ak dinara po pozivu igra vaznu i zivotnu finansijsku stavku u budzetu!
Devojka, koja je na 064 postpaid i otisla je u cg pocetkom jula, videla je da joj nije bio ukljucen roaming. Ja sam za nju odavde zvao mts-ov CS, imao 3 razgovora, i svaki je trajao izmedju 20 i 30 minuta?! I sta ja sad imam od toga sto sam ustedeo pisljivih 30 dinara, kada sam sat i nesto vremena zracio mozak i smarao se cekajuci da se umilostive da pokusaju da ukljuce taj roaming? I posle svega, kada se vratila u BG, vec mesec dana ne moze da proveri stanje? I naravno, zvala je CS, i posle pola sata dosla na red, da bi joj rekli da je do nje :wall: i da ostalim korisnicima sve radi!? Tako da, sve sto ima veze sa 064, i njihovom mrezom - hvala lepo!
Vip ima najbolji KS po meni, probao sam sva tri više puta. Telekomov je najsmješniji, ne treba raspravljati o njemu. Zovem da pitam kako se dopunjava prepaid sa postpaida, a ona meni "gospodine, na koga je registrovan broj?" :zgran:
Samo da vam kazem danasnje iskustvo. Zvao sam telenor KS X puta i korisnik sam im preko 10godina, danas pozovem VIP ks i ne mogu da vam opisem koliko je devojka bila ljubazna. Svaka im cast i sve sto sam je pitao odmah je rekla nista brckanje po racunaru ili slicno ili prebacivanje na kolegu. Veliki plus!!!
Bar 10 ljudi sa kojima se najvishe cujem su preshli na VIP, jer jednostavno razbijaju sve sa cenama, i da nije njih mobtel i mts nikada ne bi spustili cene. Ja sa 1300 dinara paketom ne razmishljam koliko razgovaram, koliko shaljem smsova i koliko sam na netu, a to je bar 2 sata dnevno, fixni telefon ne koristim uopshte vishe, hoce neko kupi broj za 1000e ? Kod MTSa bi to platio jedno 10k dinara a ne daj boze da neshto nije u redu sa racunom ili da mi neshto treba od korisnichkog servisa, to kao da si ushao u mesaru sa pokvarenim televizorom