Šta je novo?

Srbija i Jabuke

ironmanbg

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
935
Moja oprema  
Laptop
Thinkpad T440
Mobilni telefon
A55
Pristup internetu
  1. Optički internet
Mozda ovo i nije za novu temu, ali jako sam se iznenadio ( a mozda i nije trebalo) kada sam danas instalirao Snow Leopard i kada sam morao da odaberem Kroaciju, jer Srbije nema na listi!
Sada dobijam vremensku prognozu za Zagreb :smash:

Imaš srbiju kada odeš u System Preferences -> Language & Text -> Formats -> Region. Ja podesim to i automatski imam u Dashboard-u sat i vreme za Beograd.

Poslednja izmena:
Mozda ovo i nije za novu temu, ali jako sam se iznenadio ( a mozda i nije trebalo) kada sam danas instalirao Snow Leopard i kada sam morao da odaberem Kroaciju, jer Srbije nema na listi!
Sada dobijam vremensku prognozu za Zagreb :smash:

To je "bag" gospode distrubtera iz Zagreba. U Leopardu je bilo "Serbia and Montenegro", a u Snowu su to izbacili, a nisu ubacili ni Srbiju, ni Crnu Goru.

Govorimo o biranju zemlje u kojoj se nalaziš prilikom instalaciej sistema, posle u normalnom radu sve postoji (tastature, ćirilica, latinica, imena dana, meseci, godina).

Postojal su neke informacije da će se to ispraviti u sledećoj retail verziji (što će reći u skorašnjoj 10.6.3 koja se i kod nas sada može kupiti), no ja nisam još nigde instalirao sistem koristeći 10.6.3 instalacioni DVD.

To je "bag" gospode distrubtera iz Zagreba. U Leopardu je bilo "Serbia and Montenegro", a u Snowu su to izbacili, a nisu ubacili ni Srbiju, ni Crnu Goru.

Govorimo o biranju zemlje u kojoj se nalaziš prilikom instalaciej sistema, posle u normalnom radu sve postoji (tastature, ćirilica, latinica, imena dana, meseci, godina).

Postojal su neke informacije da će se to ispraviti u sledećoj retail verziji (što će reći u skorašnjoj 10.6.3 koja se i kod nas sada može kupiti), no ja nisam još nigde instalirao sistem koristeći 10.6.3 instalacioni DVD.

ja sam dobio 10.6.2 instaliran i nije bilo Srbije pa čak ni SCG tako da sam izabrao UK. Updateovao sistem na 10.6.4 i kad se pojavila Srbije na listi promenio sam UK kao i jezike i ostale zezalice, vremensku prognozu sat isl.. i sve stavio na Srbija, Beofrad

A jesu li u SL konacno namestili da je uz ime Serbia i srpska zastava?
(U Leopardu sa svim dosadasnjim apdejtovima i dalje stoji jugoslovenska trobojka.)

Amerikanci su prilično glup narod. A kad se samo setimo u koliko smo država živeli u poslednje vreme i koliko smo zastava imali, nije ni čudo ovo za zastavu. Doći će red i na Orla možda već u 10.6.5

Sreca pa smo mi prvi jeli viljuskom.

Nazad
Vrh Dno