Šta je novo?

spyware help plzzz

aljosha

Slavan
Učlanjen(a)
09.03.2005
Poena
301
stalno mi se pojavljuje neka glupost kad palim masinu da je zarazena nekim spyware-om, probao sam sa AVP-om i ad ware-om da ga skinem ali ne uspeva, pojavljuje sa kao web strana a u tray se const. pojavljuje neki toruglasti zank sa znakom uzvika u sredini, ako neko ima NEKO resenje neka mi postuje plizz jer sam vec ocajan a nervira me jako.

unapred zahvalan 🙂 🙁

ovako to izgleda

Prilozi

• help1.webp
    help1.webp
    37.5 KB · Pregleda: 88
Sa kojom verzijom AdAware-a si pokusao?I da li si je uopste updateovao pre toga.1.05 SE bi trebala da resi problem, ali kad vec nije onda iskoristi ove navedene (pogledaj jedan post gore).

Instaliraj Microsoft AntiSpyware, jeste da je beta verzija ali će pomoći sigurno.

Pa lepo ti pishe na screenshotu "Removal instructions". Da li je potrebo ishta dodati?
Ako ne budesh uspeo da reshis problem, probaj Ad-Aware SE 1.05 updateovan, Spybot Search & Destroy, Microsoft Anti-Spyware, a mozes i Bazooka Adware and Spyware Scanner

Probaj ako ne uspijesh sa tima-SpySweeper 3.5 i SpywareEliminator 4-zaista su mocni i meni pored SpyBot-a,Ad-Aware professional-a i PestPatrol-a nasli neke stvari,ukljucujuci i tragove CWS-a u registry-ju.Pozdrav

Sretao sam i ja isti problem kod mene u skoli. Probao sam sa Ad-Aware-om, sa SpyBot Search & Destroy-em i nista.
@SurvivoR: Zar mislis da su toliko glupi ti koji su napravili ovaj ''shit'', da stave i upustvo za uklanjanje istog.
Nemojte samo preporuke da napisete. Neka se javi neko ko je vec resio ovaj problem.
Poz.

Nazad
Vrh Dno