Šta je novo?

SpyBot - Search & Destroy 1.4 Final

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nIce Cream je napisao(la):
Nama sa firefoxom ne treba vise SpyBot...

Izvini, ali si delimično u pravu. Takodje koristim FF 1.04, ali kad se ode na www.warp2search.net, redovno se falsuje fastclick. Čini mi se da je pitanje vremena, kada će i FF, a ne samo Ie da bude redovna meta napada.

ZoNi je napisao(la):
@ Dabar: pa, i Spybot radi sve to...
Nisam znao. Jednom sam ga isprobao ali mi je on pokazivao da su mi neki važni favoriti špijuni, njih nisam mogao da se rešim, pa sam se rešio Spybota.

borab je napisao(la):
Izvini, ali si delimično u pravu. Takodje koristim FF 1.04, ali kad se ode na www.warp2search.net, redovno se falsuje fastclick. Čini mi se da je pitanje vremena, kada će i FF, a ne samo Ie da bude redovna meta napada.

Tu, na zalost, ima istine. Nadamo se da se tvorci FF-a nece izgubiti u silnoj slavi koju su stekli i zaboraviti na ono sto je proslavilo FF kao browser. I meni se desi da pokupim "sumnjive" jscript fajlove koje KAV u letu obrise, tako da je pitanje bezbednosti za sada bespotrebno otvarati.

Videcemo sta ce biti dalje i koliko ce pisci tog djubreta (mislim na spy i ostale shit pograme) obratiti paznje na FF i ostale non-IE browsere.

Zanima me da li se možda sukobljavaju Spybot i MS Antispyware pošto imaju slične real-time funkcije?

homer s. je napisao(la):
Zanima me da li se možda sukobljavaju Spybot i MS Antispyware pošto imaju slične real-time funkcije?

Dugo sam lupao glavu :wall: zasto mi se Tea Timer nekoliko dana po instalaciji "gubio", dok nisam provalio da je " krivac" M$ AntiSpyware.Sa ovom novom verzijom nisam ga ni ukljucivao. :type:

Malopre sam instalirao Microsoft AntiSpyware da probam, i ladno je sve ali sve fajlove od firefox-a oznacio da treba da se uradi remove pod obavezno 🙂 , mis'im MS 🙂

Ne znam da li sam ja neki extrem ali spy nikada nisam imao...

ivan_s je napisao(la):
Ne znam da li sam ja neki extrem ali spy nikada nisam imao...
Da li si uopste probao neki od gore navedenih *.ware programa.

Ja koristim Spy Bot 1.3, pa ne znam da li da prelazim na 1.4? Sta donosi novo nova verzija?

POZ :wave:

Pa ti probaj i ochisti komp sa 1.3 onda stavi 1.4 i pogledaj da li cesh naci neshto novo. Ja mislim da hocesh.

borab je napisao(la):
Da li si uopste probao neki od gore navedenih *.ware programa.
Naravno da jesam, redovno ih skidam u full varjantama (ad aware, spybot i druge) ali osim nekih recimo tracking kolacica nista ne nalaze 🙂

Nazad
Vrh Dno