nIce Cream je napisao(la):Nama sa firefoxom ne treba vise SpyBot...
Nisam znao. Jednom sam ga isprobao ali mi je on pokazivao da su mi neki važni favoriti špijuni, njih nisam mogao da se rešim, pa sam se rešio Spybota.ZoNi je napisao(la):@ Dabar: pa, i Spybot radi sve to...
borab je napisao(la):Izvini, ali si delimično u pravu. Takodje koristim FF 1.04, ali kad se ode na www.warp2search.net, redovno se falsuje fastclick. Čini mi se da je pitanje vremena, kada će i FF, a ne samo Ie da bude redovna meta napada.
homer s. je napisao(la):Zanima me da li se možda sukobljavaju Spybot i MS Antispyware pošto imaju slične real-time funkcije?
Da li si uopste probao neki od gore navedenih *.ware programa.ivan_s je napisao(la):Ne znam da li sam ja neki extrem ali spy nikada nisam imao...
Naravno da jesam, redovno ih skidam u full varjantama (ad aware, spybot i druge) ali osim nekih recimo tracking kolacica nista ne nalaze 🙂borab je napisao(la):Da li si uopste probao neki od gore navedenih *.ware programa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari