Šta je novo?

Spva laptopovi?

Haludza

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Posto nesto zagledah par modela, nikako da iskopam lap-top sa SPVA matricom. Obicno se sve neke TN varijacije. Bitan mi je sto kvalitetniji prikaz iz svih uglova, a kasnjenje potpuno nebitno. Ih kad bi postojao laptop sa kvalitetom slike 971p monitora, to bi bio totalni hit..

Jel zna neko dal toga ima i koji su konkretni modeli u pitanju?

Hvala..

Poslednja izmena:
nisam video laptop sa xVA panelom,ali sam cackao asus G1 i mogu reci da ima kvalitetan ekran,odn. kvalitetniji od konkurencije ,gledao sam HP-ove,toshiba-u P105(sa 7900gs),ovaj moj acer koji je najbolje sto imaju da ponude ,kao i sony SZ 13.3"....eto,nesto najbolje od TN-a
inace taj asus je skroz kvalitetno uradjen....dobra masina,samo je malo bzv. sto 8600gt tretiraju kao high-end....

Što ne pogledaš (po netu prvenstveno i to iskustva) Apple MacBook Pro 15" sa LED ekranom?

Trebalo bi da ti završi posao...

e da....mac sam zaboravio....oni imaju odlicne ekrane takodje....

Što ne pogledaš Apple MacBook Pro 15" sa LED ekranom?

Iju! Totalna dream machine: http://www.apple.com/macbookpro/ bar po specifikaciji. Uf uf uf, de je Apple od ostalih ccc.. Jel drzao ovo neko u rukama, pa da kaze utiske? I josh nesto. Videh da se na njega stavlja dual boot, i mac osx i shatro vista najnormalnije radi na njemu? Meni bi ipak trebao win zbog par programa za koje nemaju "narodne" verzije za osx. Kako win radi na ovom cudu? Neka iskustva?

Poslednja izmena:
Pa pitaj Delimira, za početak... Jedino što njegov nema LED ekran...

Mene interesuje koje panele koriste mac-ovi lapovi. Znam da su u Apple Cinema Displays paneli IPS od LG/Philipsa. Ako se ne varam, negde su ih optuzili da njihovi ekrani na macBook Pro imaju 262.000 boja?! Btw, na mom Aceru je AUO panel sa 262.000 boja

Nazad
Vrh Dno