Šta je novo?

SPV M1000

Marko-Dj

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2008
Poena
595
Kupio sam ovaj Pocket PC odavno...ali imam problema sa njim tj ne koristim ga u zadnje vreme jer ne mogu da ga napunim!

Evo ovako izgleda:
xda_2.gif

E sad problem je u tome sto tu gde se prikljucuje punjac, meni se to bukvalno otkacilo i sada moze da seta unutar kucista...Sto znaci da nema sanse da ga prikljucim,nekada sam cak uspevao al to su bile razne kombinacije...Okrenu,gurni,potegni...stavi knjigu ispod i sl. :d
Sada me zanima,gde ja to mogu da popravim...Mislim da to nije nesto komplikovano,samo to treba opet da se prikaci tu gde je i bilo!

P.S. I jos pitanje koliko bi to otprilike moglo da kosta...

Hvala unapred na odgovorima!:wave:

Moj burazer je to sredio kod jednog tipa u servisu mobilnih telefona,skinuo masku i zaletovao to za 2 minuta,sklopio nazad i to je bilo sve,ali ne znam za cenu,ovaj mi je neki drug pa mu nije naplatio ali mislim da je sve preko 400-500 kinti dranje!
Pozdrav ,)

Moj burazer je to sredio kod jednog tipa u servisu mobilnih telefona,skinuo masku i zaletovao to za 2 minuta,sklopio nazad i to je bilo sve,ali ne znam za cenu,ovaj mi je neki drug pa mu nije naplatio ali mislim da je sve preko 400-500 kinti dranje!
Pozdrav ,)

U bilo koji servis da odem reci ce mi da ne rade sa takvim telefonima,nece ni da me saslusaju u cemu je problem.Barem za sad imam takva iskustva,tako da sam mislio da cu morati u neki kompjuter servis da ga nosim...

Ma *****ju da izvines,kako moze decko u Despotovcu da radi sa WinMobile telefonima a verovatno nikad nije ni imao u servisu takav telefon jer se to kod nas ne prodaje,i u cemu je on to kao razlicit od"obicnih",to je HARDVER,****** ne kapiraju da je to sve slicno ili cak identicno ma koje marke da je fon i ma koji OS da ima!
Znas kako,ako i dalje budes nailazio na takve debile onda zamoli nekog od ovih sa foruma za koje se zna/sumnja da su serviseri da ti to odrade,mislim da je user Ledeni serviser pa pitaj njega,a ako ne ume ni on (to bi bilo cudo) onda ima jos ljudi,mozda se jave i oni sami!
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno