Šta je novo?

Sprzen procesor-KAKO?

Qilvin

Čuven
Učlanjen(a)
15.04.2003
Poena
604
A7V266c=XP1800+(Palomino)+Tt7
Stavio sam ortaku srebro na procesor(btw.to sam uradio oko 1000 puta do sada na svemu na sta moza da se stavi na ko zna koliko razlicitih komponenti),upalili smo komp,slika se pojavila na oko 1sec i vise nismo uspeli da ga upalimo :-x
Konstatovali smo da je procesor "ispustio dusu"
Odneo je proc kod nekog kao strucnjaka koji je zakljucio da je to nastalo usled spajanja bridge- va provodnikom
E,sad to je njegova teorija,ali u praksi znam da srebro nije doslo ni blizu tih bridge-va,maltene nije ni spalo preko die-a,ali proc je sprzen
Ima li ko predstavu kako je to moglo da se dogodi?

Meni ovo najvise lici na to da niste montirali cooler kako treba, pa je zato cpu preminuo

jaksa je napisao(la):
Meni ovo najvise lici na to da niste montirali cooler kako treba, pa je zato cpu preminuo
Ne bi zbog toga crkao posle oko 1-2 sec rada a cooler je 1000000% bio ispravno montiran

Dovoljno mu je to vremena, ako nije dobro kuler legao. Ako si stavljao titan silver pastu ona 99% nije elektroprovodljiva.

Bez coolera crkava za nekoliko sekundi, ali u pravu si, i sa lose montiranim verovatno ne bi crkao za 1-2 sek.
Moze li se reklamirati?

U pitanju je bila bas ta Titan silver pasta,a proc se mogao reklamirati ali se taj ortak nesto is3povao da ne moze da se cima do BG-a da menja pa je kupio Duron 1200 :(

Vrh Dno