Šta je novo?

Sprechite Samoubistvo !!!

booris

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
319
Gubim 2-0 na svom terenu i ovo je neizdrzzivo !!!:wall: :crash:

1) "First Battalion" (kazzu lepa vozznja tenka), kupio, instalirao (ne treba crack), pokrenem i dobijem obaveshtenje; "pea.exe - Application Error, pa crveni krug i u nutra beli krst i pishe The application failed to initialize properly (0xc000001d). Clik on OK to terminate the appliction. i dole dugme OK" (u prilogu slika) . Odnesem igru kod tipa koji mi je prodao, on istalira i sve je ok. Dodjem kuci opet instaliram i nishta i opet i nishta i tako par puta. `ajde 1-0 za njih. :crash:

2) Kupim Blitzkrieg 2, instaliram, ubacim crack, igram par dana, juche reinstaliram xp, istaliram opet Blitzkrieg 2, ubacim crack, pokrenem igru, prodje intro, pojavi se prozor gde treba da izaberem singl ili multi i nestane sve sa ekrana (vrati me na desktop), reinstaliram i opet, reinstaliram i opet, reinstaliram i opet, reinstaliram i opet, :wall: :wall: I shta ja nema sada instalirano, a neophodno je, da bi igrao??? I shto igra nece???

Da li sam ja lud ili je ovo zavera ili shta :wall: :crash: :exploder:

Molio bih :Klanjanje : za pomoc da bar izjednachim :cuss:

Unapred hvala !!!!

Prilozi

• Problem.JPG
    Problem.JPG
    89 KB · Pregleda: 114
probaj da update-ujes igrice, Blitzkrieg 2 sigurno ima a za First Battalion ne znam. pa onda nadji crack za odgovarajuci update i probaj tako,i instaliranje najnovijih drajvere moze da pomogne.

U slucaju da ti novi drajveri ne pomognu, skini neki program za testiranje memorije(RAMa), moz' biti da ti je vrisnuo, skeniraj HDD za bad sectore(moz' biti da ti page file zapisuje u neki od BSa), a ako ti sve ovo prodje ok, e onda tjes morati da promenis graficku('zajmi od drugara) i probaj, pa ako ti igra radi onda znas sta je vrisnulo

za imena programa googlaj ;)

Ma razumem ja vas ali ne razumem da je neshto radilo na win koji se raspadao a da nece sada na novom (blitzkrieg2), mada simptomi liche da je driver problematichan.
A ona poruka (First Battalion) ono je prava misterija.

Skinucu nove drivre za graf pa da vidimo :type: :type:

IZJEDNACHENJE!!! :banana: :banana: :banana:
Skinuo sam nove drivere za graf i blitzkrieg radiiiiiiiiiiiiiiiiiii radiiiiiiii RAAADIIIIIIIII:-devil-: :-devil-: :

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

PA jos uvek je 2:1 za njih :):):)

meni samo nije jasno ko su "oni" jer ja koliko vidim autori igre se u ovom scenariju nemogu prizivat ni kao oni "prodavci" ;)

Nazad
Vrh Dno