Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

Za algoritam se slažem definitivno. A donedavno su bili lideri sto se tiče algoritma. Zadnjih godinu dana mi u svakoj mogućoj playlisti vrti neke iste pesme. U Discover Weekly i Release Radar mi stavljaju covere i remixe pesama koje već imam u playlistama 😑

Može li da se uključi spotify preko nigerije, vidim da je tamo jeftinije?

Može li da se uključi spotify preko nigerije, vidim da je tamo jeftinije?
direktno preko Spotifyja nikad nije moglo, bilo je moguće preko Google Playa plaćanje, Turska i Nigerija. Ja imam Duo paket preko Turske, ali ne znam da li je moguće i dalje (neki su javljali da im ne prolazi)

IMG_5483.jpeg

Mislim da više nije moguće. Jedino preko gift cardova, vpna i promene zemlje na nalogu može da aktivira solo premium na neku drugu zemlju. Vraćanjem na našu zemlju i sa našom karticom može da izvrši konverziju na family premium ili duo, sa smanjenim periodom trajanja ali ipak povoljnije nego da direktno uzme naš family premium

Kako ide sa tom konverzijom, koliko onda ispade eura mjesečno?

Nikkao se riješiti turskih preporuka! :D

Kako misliš turskih preporuka? Meni za ovih godinu i po dana nikada nije preporučio tursku pesmu i sl i cela početna strana je prilagođena meni. Osim ovog jednog reda, koji je tu od početka.

IMG_5487.jpeg

Ako ti treba solo varijanta, onda ne moras da radis konverziju, samo ubacis neki najeftiniji gift card. Ako se radi konverzija onda se prvo ubaci strani gift card, zatim se sa nasom karticom odradi konverzija u domacu pretplatu. Tacan odnos pri konverziji nisam uspeo da provalim, ali znam da je vise nego duplo jeftinje, verovatno zavisi od zemlje iz koje se vrsi konverzija.
Ne znam sta bi se dobilo kada bi se vrsila konverzija stranog premium solo paketa u domaci premium solo. Verovatno se ne bi gubilo nista od pretplate, ali dobio bi se status srpske pretplate.

@simmke,imaš pp

Pozdrav ljudi meni istice za 8 dana solo premium preko Egipta pa da vidim da li neko ima slobodno mesto u falily menjam lokaciju po potrebi naravno?

Meni istice isto za par dana, a cene su ili abnormalne ili ni nema na stanju za ove pristupacnije zemlje, tako da jedno mesto bi mi trebalo.

Sta se to desava sa tim gift card-ovima? Brazil 6 meseci od oko 16 € je najpovoljnije, Indija, Egipat i ostale zemje koje su bile jeftine, otisle u nebesa.

Sta se to desava sa tim gift card-ovima? Brazil 6 meseci od oko 16 € je najpovoljnije, Indija, Egipat i ostale zemje koje su bile jeftine, otisle u nebesa.
Otkako je bio onaj bug sa gift cards, tj. kad su ljudi kupovali po 10 godina pretplate, Spotify je obustavio oficijalnu prodaju gift cards, ne isporučuju ni Amazonu vise. Ovo sto je ostalo su verovatno zalihe, pa su zato preskupe.

Ako je to trajno, to onda znaci kraj za jeftinije pretplate.

Najjeftinije sto sam nasao 32e 12m Egipat, jel moram da cekam da mi istekne postojeca pretplata ili mogu da kucam kod odmah?

spotmybackup.com

Dobar sajt za prebacivanje svih lajkovanih pesama i plejlista sa jednog na drugi nalog.
Ne treba nikakav premium ni ništa, sve radi ok.

Nema nista od ovog sto sam nasao, sve je out of stock. Ako ima neko mesto u familiji neka vika.

Isto i meni za 2 dana istice tako da ako ima slobodno mesto javljaj te

spotmybackup.com

Dobar sajt za prebacivanje svih lajkovanih pesama i plejlista sa jednog na drugi nalog.
Ne treba nikakav premium ni ništa, sve radi ok.
Odlicna stvar, taman se vratih na svoj stari acc i prebacio sve. Uzeo sam na kraju Brazil 6m, za kasnije cemo videti.

Odlicna stvar, taman se vratih na svoj stari acc i prebacio sve. Uzeo sam na kraju Brazil 6m, za kasnije cemo videti.
Da da, bas odlicno odradjuje posao u roku od par minuta, bas ono sto treba svima, da sve prebace kako im stoji na starom acc na novi.

Ja opet ponavljam, uzeo sam sebi i mnogima koje znam preko ig-a i stranice storely za 1500din "lifetime" spotify, ako se desi problem oni ponovo aktiviraju acc i tjt. Evo vec barem dve godine koristim premium uzet preko njih bez problema.

Da da, bas odlicno odradjuje posao u roku od par minuta, bas ono sto treba svima, da sve prebace kako im stoji na starom acc na novi.

Ja opet ponavljam, uzeo sam sebi i mnogima koje znam preko ig-a i stranice storely za 1500din "lifetime" spotify, ako se desi problem oni ponovo aktiviraju acc i tjt. Evo vec barem dve godine koristim premium uzet preko njih bez problema.
Nisam bas imao dobro iskustvo sa njima kad sam uzimao Nordvpn a nisu hteli refund da urade tako da izbegavam. Uglavnom slot mi ne treba vise, blagodarim.

I dalje sam na Google play pretplati preko Turske. Htio bih promijeniti paket sa single na family. Jel to moguće?

Ja sam skoro uzeo premium individual preko lika koji se bavi prodajom profila za ps godinu dana 2500 din posle sam video da je uzeo preko Nigerije al morao sam da dam podatke za logovanje sve su oni odradili i to je to

To je baš preskupo.
1500 "lifetime" imaš već godinama da uzmeš.

Ja sam najvise uzeo ovako zbog oflline moda ako mislis na crackovan apk kao lifetime imao sam ja ranije to i koristio imao neke probleme sa njim pa presao na real deal a prosle godine sam uzeo individual preko Egipta za 18€ godinu dana ove godine je bas skocila cena tako da mislim da je ovo ok

Nazad
Vrh Dno