Optimus Primal
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2023
- Poena
- 75
Dajte neku dobru listu za slusanje.
Ako ti treba solo varijanta, onda ne moras da radis konverziju, samo ubacis neki najeftiniji gift card. Ako se radi konverzija onda se prvo ubaci strani gift card, zatim se sa nasom karticom odradi konverzija u domacu pretplatu. Tacan odnos pri konverziji nisam uspeo da provalim, ali znam da je vise nego duplo jeftinje, verovatno zavisi od zemlje iz koje se vrsi konverzija.Kako ide sa tom konverzijom, koliko onda ispade eura mjesečno?
Nikkao se riješiti turskih preporuka!![]()
Otkako je bio onaj bug sa gift cards, tj. kad su ljudi kupovali po 10 godina pretplate, Spotify je obustavio oficijalnu prodaju gift cards, ne isporučuju ni Amazonu vise. Ovo sto je ostalo su verovatno zalihe, pa su zato preskupe.Sta se to desava sa tim gift card-ovima? Brazil 6 meseci od oko 16 € je najpovoljnije, Indija, Egipat i ostale zemje koje su bile jeftine, otisle u nebesa.
Odlicna stvar, taman se vratih na svoj stari acc i prebacio sve. Uzeo sam na kraju Brazil 6m, za kasnije cemo videti.spotmybackup.com
Dobar sajt za prebacivanje svih lajkovanih pesama i plejlista sa jednog na drugi nalog.
Ne treba nikakav premium ni ništa, sve radi ok.
Da da, bas odlicno odradjuje posao u roku od par minuta, bas ono sto treba svima, da sve prebace kako im stoji na starom acc na novi.Odlicna stvar, taman se vratih na svoj stari acc i prebacio sve. Uzeo sam na kraju Brazil 6m, za kasnije cemo videti.
Nisam bas imao dobro iskustvo sa njima kad sam uzimao Nordvpn a nisu hteli refund da urade tako da izbegavam. Uglavnom slot mi ne treba vise, blagodarim.Da da, bas odlicno odradjuje posao u roku od par minuta, bas ono sto treba svima, da sve prebace kako im stoji na starom acc na novi.
Ja opet ponavljam, uzeo sam sebi i mnogima koje znam preko ig-a i stranice storely za 1500din "lifetime" spotify, ako se desi problem oni ponovo aktiviraju acc i tjt. Evo vec barem dve godine koristim premium uzet preko njih bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari