Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

Slabo ja ovo kapiram! :] Hteo bih preko Egipta ali moracu da nadjem neki tutorijal :]

Slabo ja ovo kapiram! :] Hteo bih preko Egipta ali moracu da nadjem neki tutorijal :]
Evo tutorijal. Tu pričaju o spotifyju preko Brazila, ali ista je procedura, samo u onom koraku gde menja region staviš Egipat.

A gift card možeš kupiti na G2A ili Eneba stranici. 12 meseci 14€

Da li je tro premium SOLO ili DUO ta para ? Svakako hvala gledao sam klip! Ima li koj VPN a da je FREE >

Samo dda se zahvalim, uspeo preko VPN odraido na Egipat i platio 3 meseca premium individual 7.4e! Gift card uzeo!

Spominjao sam ga i slao screenshot na prethodnoj stranici.

Ispao sam neuk, nema veze kad istekne ovaj uzecu preko ENEBE 12 meseci za 15eura! Jel neko koristi taj ?

Uplatio Spotify Premium 12 Month Key EGYPT preko eneba. Izaslo 15.57e. Koristio VPN free preko telefona.. skinuo sa google play (VPN Egypt - Unblock VPN Secure). Ima samo jedna caka.. posto u app spotify u telefonu nema opciju redeem, udje se preko telefona na neki pretrazivac i ukuca se spotify.com/redeem. Bitno da tu proveris preko VPN-a da ti je spotify na egipat i posle ubacis kod na redeem.

Obratite pažnju na to da Eneba uzima svoju proviziju (service fee), bez obzira da li se preko njih kupuje usluga/proizvod ili se ulažu pare u njihov novčanik (wallet).
Inače, često koristim njihove usluge i spremni su za podršku u slučaju problema sa prodavcima.

Uzet Brazil 6 meseci - 22-3e.Mozda je moglo i bolje da se prodje , ali za one koji koriste NordVPN - Egipat nije na listi pa nisam dodatno hteo da se bakcem iskreno.Do sada sam mesec placao 16e,tako da ,zadovoljan

Da li su oni realni 😂 pa Apple Music će znači biti duplo jeftiniji, a podržava lossless

moze ili apple music van iphonea , glupo pitanje, i da li ima mogucnost nekih gift codova preko drugih druzava!

moze ili apple music van iphonea , glupo pitanje, i da li ima mogucnost nekih gift codova preko drugih druzava!
Može, ima aplikacija za Android. Što se tiče gift kodova ja plaćam preko turske sa njihovim iTunes gift karticama ali ne znam kako to radi preko Androida.

Može Apple Music i na androidima, Windows računarima i ostalim uređajima.
Kupiš Apple gift card od 200TL (oko 7 evra) i to ti je dovoljno za godišnju pretplatu. Instaliraš Apple Music, uključiš VPN, registruješ se i ubacis gift card. Posle ti ne treba VPN.

Zezas,7 evra za godinu dana?Koliko ima nase muzike na Apple-u?

Zezas,7 evra za godinu dana?Koliko ima nase muzike na Apple-u?
Da, 6.90 EUR godišnja pretplata (ili mesečna 0.69 EUR).
Ja nisam video razliku u dostupnosti naše muzike između Spotifyja i Apple Musica. Prvih mesec dana je besplatno, tako da se može isprobati.

IMG_1480.PNGIMG_1868.PNG

Poslednja izmena:
Može Apple Music i na androidima, Windows računarima i ostalim uređajima.
Kupiš Apple gift card od 200TL (oko 7 evra) i to ti je dovoljno za godišnju pretplatu. Instaliraš Apple Music, uključiš VPN, registruješ se i ubacis gift card. Posle ti ne treba VPN.
Gdje uzimate gift kartice u turskim lirama ?

Koliko se čeka Turgame da se dobije ta gift kartica?
Koji VPN koristite za Tursku, pošto meni prikazuje kao na slici ispod a nakacen sam na Tursku sa Adguard VPN-om?
Kako ubacujete tu gift karticu?
Screenshot_20230924-234252.png

@S03 ,nema vise te opcije za godinu dana.
Ima, ali prvo moraš započeti mesecnu pretplatu pa preci na godišnju. Namerno su sakrili tu opciju prilikom registracije.
Koliko se čeka Turgame da se dobije ta gift kartica?
Koji VPN koristite za Tursku, pošto meni prikazuje kao na slici ispod a nakacen sam na Tursku sa Adguard VPN-om?
Kako ubacujete tu gift karticu?
Pogledajte prilog 406071
Trebalo bi stići najkasnije u roku pola sata.
Možeš koristiti UrbanVPN, besplatan je.

Za redeem moraš se prvo registrovati, onda ideš na “Account” pa “Redeem gift card”.

Evo kako je kod mene na akaunt kad uđem.
Sa turgejma sam dobio mejl da se procesuira (pre jedno sat vremena). Možda traje duže jer je nedelja?
Screenshot_20230925-001016.png

Извињавам се због дуплог поста...
У току ноћи ми стигао мејл са кључем и кад одем преко сајта на ридем, неће да прихвати (начачен сам на впн). Screenshot_20230925-093824.png

Извињавам се због дуплог поста...
У току ноћи ми стигао мејл са кључем и кад одем преко сајта на ридем, неће да прихвати (начачен сам на впн). Pogledajte prilog 406111
Jesi li siguran da VPN ispravno radi, odnosno da li ti prikazuje cene u lirama ovaj put? Proveri i pod "Country/region" da ti nije slučajno Srbija ili neka druga zemlja.

Ради впн али неће да прихвати гифт картицу.
Турска ми је подешена у региону.
Screenshot_20230925-102203.png

Nazad
Vrh Dno