Evo tutorijal. Tu pričaju o spotifyju preko Brazila, ali ista je procedura, samo u onom koraku gde menja region staviš Egipat.Slabo ja ovo kapiram! :] Hteo bih preko Egipta ali moracu da nadjem neki tutorijal :]
I dalje puno jeftinije od G2A gde košta 22€.
Može, ima aplikacija za Android. Što se tiče gift kodova ja plaćam preko turske sa njihovim iTunes gift karticama ali ne znam kako to radi preko Androida.moze ili apple music van iphonea , glupo pitanje, i da li ima mogucnost nekih gift codova preko drugih druzava!
Može Apple Music i na androidima, Windows računarima i ostalim uređajima.moze ili apple music van iphonea , glupo pitanje, i da li ima mogucnost nekih gift codova preko drugih druzava!
Gdje uzimate gift kartice u turskim lirama ?Može Apple Music i na androidima, Windows računarima i ostalim uređajima.
Kupiš Apple gift card od 200TL (oko 7 evra) i to ti je dovoljno za godišnju pretplatu. Instaliraš Apple Music, uključiš VPN, registruješ se i ubacis gift card. Posle ti ne treba VPN.
Gdje uzimate gift kartice u turskim lirama ?
Ima, ali prvo moraš započeti mesecnu pretplatu pa preci na godišnju. Namerno su sakrili tu opciju prilikom registracije.@S03 ,nema vise te opcije za godinu dana.
Trebalo bi stići najkasnije u roku pola sata.Koliko se čeka Turgame da se dobije ta gift kartica?
Koji VPN koristite za Tursku, pošto meni prikazuje kao na slici ispod a nakacen sam na Tursku sa Adguard VPN-om?
Kako ubacujete tu gift karticu?
Pogledajte prilog 406071
Jesi li siguran da VPN ispravno radi, odnosno da li ti prikazuje cene u lirama ovaj put? Proveri i pod "Country/region" da ti nije slučajno Srbija ili neka druga zemlja.Извињавам се због дуплог поста...
У току ноћи ми стигао мејл са кључем и кад одем преко сајта на ридем, неће да прихвати (начачен сам на впн). Pogledajte prilog 406111
Možda je kod neispravan? Mada, ja evo kupujem sa Turgamea već preko godinu dana i stvarno nikad nisam imao problema sa njima, znam da mnogi ovde na forumu kupuju od njih i Netflix gift cards...Ради впн али неће да прихвати гифт картицу.
Турска ми је подешена у региону.
Pogledajte prilog 406115