Sunshine4747
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.11.2020
- Poena
- 85
Kako više playlista staviti na shuffle? Tj. Da mi meša muziku i iz playliste A i iz playliste B?
Jel možeš da opišeš postupak kako si napravio familiju, koja zemlja, kartica, VPN...?imam slobodno mesto u spotify family pa ako nekome treba![]()
Spotify je 4.99 evra mesečno. U Srbiji.Zašto birate Spotify, a ne Deezer?
- Koliko vidim isti broj korisnika ide, ali je cena za porodični 6,5€ mesečno (plaćanje na godinu dana), dok je Spotify 8€ mesečno.
- koliko sam čuo (ispravite me ako grešim), izbor pesama je sličan (kako naših tako i stranih). Nekih pesama ima ne jednom, drugih na drugom, a većina je na oba.
Jel Spotify uzimate preko neke druge zemlje povoljnije ili idete preko Srbije sa našim platnim karticama?
Jel možeš da opišeš postupak kako si napravio familiju, koja zemlja, kartica, VPN...?
Spotify je 4.99 evra mesečno. U Srbiji.
Ja gledam porodični paket i na Spotify sajtu za Srbiju piše da je 8€ i ne stoji nigde popust na plaćanje za godinu dana.podeljeno sa 6
Daj brate, ne zejbavaj. Ovde se stalno traže članovi za family Spotify. Nema potrebe da plaćaš individualno. Samo aktivno prati ovde. Tu smo da se pomažemo za toliko.Ja placam single pretplatu.Ubih se da nadjem ko hoce da napravimo zajedno,pokusavao da upadnem u neku grupu.
Ako ima neko slobodno mesto nek javi,mogu uplatim godisnje.
Ja onda nisam imao sreceDaj brate, ne zejbavaj. Ovde se stalno traže članovi za family Spotify. Nema potrebe da plaćaš individualno. Samo aktivno prati ovde. Tu smo da se pomažemo za toliko.
Sve legalno a opet i više nego isplativo.
Dobro i nama i Spotify kompaniji.
Prati samo ovde.
Poslao sam im opet aktivirano je napokon... Kontam da imaju solidan broj kupaca ali opet posle 3 nedelje šta čovek da pomisli sa takvim porukama...Sve u svemu za sad radi lepo i to su te familije isto...Pošto koriste VPN za aktivaciju verovatno uplate u nekoj državi gde je dosta manja pretplata i onda podele izmedju više ljudi koji su im uplatili...Videću koliko bude trajalo ali eto ipak nisu prevaranti hahahaJa ne bih odustao tako lako da sam na tvom mestu, zahtevao bih ili aktivaciju Spotifaja ili povrat novca, ako neće screenshotove bih poslao svim forumima i stranicama da ih otkrijem kao prevarante
Aktivirali su napokon za sad radi sve normalno...Ali kažem posle 3 nedelje čekanjaIli prednja tuzbom sluzbi za visokotehnoloski kriminal?
Iskakala mi je vise puta ta stranica kao sponzorisana i cene su bile skroz nerealne, ali su se trudili da deluje kako su svi kupci zadovoljni i preporucuju.