trip
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.08.2014
- Poena
- 175
Zeleo bih ja, kako ide placanje i za koliko?Ako neko želi da ga ubacim u family paket neka mi pošalje svoje login podatke od free Spotify naloga.
Zeleo bih ja, kako ide placanje i za koliko?Ako neko želi da ga ubacim u family paket neka mi pošalje svoje login podatke od free Spotify naloga.
Koristio dva meseca... Jezivo. Mislim na korisničko iskustvo 🤣Imas pa znas?
Zeleo bih ja, kako ide placanje i za koliko?
100 miliona slušalaca pa sad...nil janga će stoga da prežive, ali biće problem ako i drugi krenu da se solidarišu...za sada je to džoni mičel, i to se može podneti...ali, neko najavljujue da o tome razmišljaju i foo fighters, to već može biti ozbiljan problem za spotify...Sreca pa nisu za onaj glupavi podcast dali 100 miliona$ oh wait😆
Nemaš 250 poruka.
Nije 100 miliona slušalaca100 miliona slušalaca pa sad...nil janga će stoga da prežive, ali biće problem ako i drugi krenu da se solidarišu...za sada je to džoni mičel, i to se može podneti...ali, neko najavljujue da o tome razmišljaju i foo fighters, to već može biti ozbiljan problem za spotify...
što se mene tiče nila janga i džoni mičel sam se naslušao u svoje vreme, foo fighters je bend koji ne razumem, ali mislim da je dovoljno da recimo 10 aktuelnih imena krene istim stopama pa da to bukvalno uništi spotify...možda čak i 5...
11 miliona slušalaca po epizodi...nisam ni mislio da ima 100 miliona po epizodi....Nije 100 miliona slušalacaDali su 100 miliona USD, tako se bar piše.
jasno je, zato sam i napisao da vuče toliko slušalaca i da nisu baš bačene pare, i da nil jang svakako nije neko zbog koga će odustati...valjda su mu zbog toga i dali tolike pare...a ako vuče 11 miliona po epizodi, onda računaj koliko je epizoda imao na spotify i koliko je to ukupno...verovatno i više od 100 miliona slušanja...Mislim da @adachi nije pominjao slušaoce, potpisali su ugovor za podkast sa Džoom Rogenom u vrednosti 100 miliona USD.
Kao što rekoše, to je kriptovani fajl i od tig medija nema vajde osim slusanja preko spotify aplikacije. Sto ne povezes aux kabal na multimediju u kolima i drugi izlaz u mob, ako telefon nema 3.5mm ulaz, postoji mali blutut prijemnici na aliexpressu za 2-3e, i jedan kraj kabla u taj blutut prijemnik, drugi u multimediju kola i odlican bežični strim muzike 😊Jel neko zna kako da skinem celu plejlistu na kompjuter i snimim na usb flash kao mp3 da bih slusao u autu. Ako krsim pravila moze odgovori u PM.