Šta je novo?

Spot za koka kolu, pa muzika

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
ima onaj spot, dva lika u diskoteci dolaze za sank, jedan narucuje koka kolu, cura se penje da dohvati a oni kao gledaju tetovazu... i tako dalje...

pitanje: koja je pesma u pozadini? svidja mi se pesma, pa ako bi neko mogao da mi kaze autora i naziv... hvala unapred!

Shaft - Mucho Mambo ili ti Sway

To je veoma stara pesma, koju je izmedju ostalih izvodio i Dean Martin - Sway, a ako zelis moderniju "izvedbu", onda poslusaj Baneta.

E ljudi ovu pesmu trazim vec 5-6 dana i nikako da pitam na Benchu
cheers stvar je cool do kraja...E a sad me interesuju i prve dve stvari iz Vanilla Sky-a...Znachi ona stvar kad ustaje iz kreveta(lagana , neki lik peva) . Druga je ona kad ustane , sedne u ferrerija i kad shvati shta se deshava (da nema nigde nikoga)...E ajd sad :D

Genghis Khan je napisao(la):
E ljudi ovu pesmu trazim vec 5-6 dana i nikako da pitam na Benchu
cheers stvar je cool do kraja...E a sad me interesuju i prve dve stvari iz Vanilla Sky-a...Znachi ona stvar kad ustaje iz kreveta(lagana , neki lik peva) . Druga je ona kad ustane , sedne u ferrerija i kad shvati shta se deshava (da nema nigde nikoga)...E ajd sad :D

Kupis lepo CD sa muzikom iz tog filma. I imas sve pesme, i svi srecni :D

Ajd...

Inače mucho mambo smori posle jednog i po slušanja, priznajte :)...

Cineman je napisao(la):
Kupis lepo CD sa muzikom iz tog filma. I imas sve pesme, i svi srecni :D

Ajd...

Ja da sam u prilici da ga kupim je ne bih ni postavljao pitanje ctp; Ali ovde gde ja zivim se slusha samo shit...I sledeci put kad budesh pokushao da dash tako neki pametan odgovor,iscooliraj molim te...
Lakshe mi je da ih skinem sa neta nego da idem u bgd po CD (a ne znam da li ga ima i tamo)...

Nazad
Vrh Dno