Šta je novo?

SportWatch

bergues

Cenjen
Učlanjen(a)
16.04.2011
Poena
151
Pošto je primarna funkcija mp3 , temu postavljam ovdje.

Elem , dosadili su mi kablovi bilo koje vrste , te tražim sportski sat (koristiću ga u teratani , na bikeu i trčanju za slušanje muzike) koji prije svega ima mp3 i bluetooth da bih ga povezao sa bluetooth slušalicama. Sve ostale opcije (otkucaji srca , brzina , gps etc su mi sekundarni).

Što se tiče cijene , neka bude oko 50-100 evra , recimo FuelBand i miCoach smart run su mi preskupi , prvenstveno jer mi nude toliko opcija koje mi nikako nisu potrebne...Zapravo , uređaj ne mora ni da ima funkciju sata , već , evo još jednom naglašavam prvenstveno MP3 i bluetooth , ali bih ga nosio upravo kao sat , dakle na ruci.

Prijedloge molim.

Poslednja izmena:
Pošto je primarna funkcija mp3 , temu postavljam ovdje.

Elem , dosadili su mi kablovi bilo koje vrste , te tražim sportski sat (koristiću ga u teratani , na bikeu i trčanju za slušanje muzike) koji prije svega ima mp3 i bluetooth da bih ga povezao sa bluetooth slušalicama. Sve ostale opcije (otkucaji srca , brzina , gps etc su mi sekundarni).

Što se tiče cijene , neka bude oko 50-100 evra , recimo FuelBand i miCoach smart run su mi preskupi , prvenstveno jer mi nude toliko opcija koje mi nikako nisu potrebne...Zapravo , uređaj ne mora ni da ima funkciju sata , već , evo još jednom naglašavam prvenstveno MP3 i bluetooth , ali bih ga nosio upravo kao sat , dakle na ruci.

Prijedloge molim.

Ako uređaj ne mora da ima funkciju sata, onda ne mora ni da bude na ruci, jer će ti ionako trebati nešto na glavi, ili zadnjem delu vrata u ovom slučaju:

ULIFE017000_03_L.jpg

Gledao sam i ovakve playere , ali mi se nikako ne dopadaju , te bih zbog estetskih razloga ponajviše :) , player nosio na ruci.

Svaki prijedlog je dobrodošao , mada i po reaserchu koji sam i sam odradio izgleda da sam osuđen na to da isprobavam neke kineske i kolumbijske (da , kolumbijske) kvazi-mp3-wrist-player uređaje.

edit : na glavi će biti samo bluetooth slušalice

edit2 : recimo mogao bih da probam sa nečim ovakvim , mada je ovo armband , a ja tažim wristband 81MB2NJd8zL._SL1500_.jpg

edit3 : našao sam sony smart watch smartwatch-prodbeauty-1240x840-fc1ddef2d3923f25ab7b4b292eeaab50.jpg , ali očito mora biti povezan sa telefonom , dakle ne može se koristiti kao standalone mp3 player

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno