Šta je novo?

sporo otvaranje "all programs"-a u xp-u

Ivan®

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
855
kad kliknem na start/all programs, taj meni se nekako jedno otvori...kao da secka...sve ostalo mi radi ok u xp-u...imam i dovoljno memorije...i ok procesor...ne znam...sta treba da uradim da mi se taj meni sa budjavim fade in -om otvara normalno?

Dolicno, i mene je to smaralo , u sustini XP me uglavnom smara :D
Nije mi ni jasno sto se jos uvek nisam vratio na w2k :D

RamOne je napisao(la):
Dolicno, i mene je to smaralo , u sustini XP me uglavnom smara :D
Nije mi ni jasno sto se jos uvek nisam vratio na w2k :D

imao si 2000arku i sad imas xp,
da ti sad neko da cistu masinu, sta bi instalirao win2000 ili xp ?

Ma sta ce ti 2000...
Ako te bas nervira sminka to sigurno znas da skines...

Ako instaliras full instalaciju a ne upgrade nemas brines....:D :D

Kod mene se otvara odlično, i posle prve instalacije bez ikakvih Tweakovanja, ali sa GF2...
Pre dve nedelje sam uzeo neku Creative TNT2 M64 od druga da probam i otvaralo se kilavo... Ne znam da li je karta ili drajveri, ali vraćanjem GF2 bez reinstalacije drajvera sve se vratilo u normalu.

Cartman je napisao(la):
imao si 2000arku i sad imas xp,
da ti sad neko da cistu masinu, sta bi instalirao win2000 ili xp ?
Izabrao bih w2k, po meni mnogo bolja kombinacija za ozbiljniji rad, ovo mi je nekako vise multimedijalni sistem. Cak i rezanje sa Nerom sporije radi ...

A i Adobe Premier-e brlja. Ne znam da li je samo kod mene, ali evo i Photoshop svakog desetog puta neće da učita niti jednu sliku. Kliknem open i odaberem fajl i ništa. Tek posle restarta (Win-a) pomaže. Posle sam uzeo da probam 98SE (kao privremeno, da napravim .Gho) i evo već tri dana sam na staroj dobroj 98-ici. (Ghost fajl XP-ja je još uvek na HDD-u, ali čini mi se neće još dugo)

Mislim da moramo sačekati i novije verzije programa koji će bolje raditi pod XP.

Nazad
Vrh Dno