Šta je novo?

Sporo nesto!

lugonja

Čuven
Učlanjen(a)
27.05.2002
Poena
619
Ovako imam `problema` sa sistemom! Nije mi jasno zasto je ovako spor u 3D Mark-u! Sistem je sledeci: ASUS A7V8X(KT400), Athlon XP 2000+, MSI GF4 TI 4200 128mb, 256 Mb Ram-a na 266 MHz, i dobijem u 3d Mark-u 8500 poena, sto nije bas onoliko koliko sam ocekivao! Ako neko ima neki savet hvala mu unapred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:boom: ;)

U pa nije to tako los rezultat. :D:D Nadam se da si ispostovao ceo redosled instalacije. Svez operativni sistem, VIA 4in1, DX8.1, Detonatori 40.72 ili 42.70. E sad, rezultati 3DMarka mogu da se povecaju na razne nacine, tvikovanjem operativnog sistema, povecanjem takta FSB-a, oc video kartice..... to verovatno i sam znas pa da ne pisem dzabe.

Mozda ti je ukljucen force FSAA? Proveri pomocu nekog Tweakera tipa Riva Tuner ili aTuner.

Rezultati su ti ocajni, sa tom konfiguracijom bi morao da imas minimum 9500 poena bez ikakvog overklokinga.

Moso je napisao(la):
Rezultati su ti ocajni, sa tom konfiguracijom bi morao da imas minimum 9500 poena bez ikakvog overklokinga.
To i ja kazem, ali sta da se radi! uskoro dobijam 512Mb Ram-a na 333MHz, valjda ce to pomoci! Drajveri su prilicno svezi, a AA nije ukljucen niti forsiran, to se vidi po kvalitetu slike odmah! Ipak hvala svima na savetima! Ako jos neko ima nesto da prilozi hvala unapred!

Aca je napisao(la):
U pa nije to tako los rezultat. :D:D Nadam se da si ispostovao ceo redosled instalacije. Svez operativni sistem, VIA 4in1, DX8.1, Detonatori 40.72 ili 42.70. E sad, rezultati 3DMarka mogu da se povecaju na razne nacine, tvikovanjem operativnog sistema, povecanjem takta FSB-a, oc video kartice..... to verovatno i sam znas pa da ne pisem dzabe.
Hvala brate ali ja se ne bakcem overclocking-om! Jednostavno nemam para za bacanje ako nesto prokuva i napravi rostilj u kucistu! Ali hvala na savetu, svi su oni uslovi ispunjeni!

Nazad
Vrh Dno