Šta je novo?

Spor vam je internet? - promenite računar ;)...

Bane R

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2000
Poena
810
centranz0.jpg

O boze... da je od ovih shto prodaju ADL ili Jugodate pa da me ne chudi. :S:
Iz kojih novina je ovo?

...posedije 7300GT graficku karticu i 512MB rama shto je sasvim dovoljno... :wall:

Poslednja izmena:
Ma iz onih SBB novina što stižu uz račune :)...

Nemam komentar... Ovaj izvod iz stampe govori sam za sebe.
Zastava bi mogla ovako da reklamira svoje automobile: ... vozila su optimizovana za benzin i imaju ugradjen rezervoar, imaju 4 tocka sto obezbedjuje dobro lezanje na drumu, svako vozilo ima prtljaznik u koji se moze smestiti prtljag...

Zastava bi mogla ovako da reklamira svoje automobile: ... vozila su optimizovana za benzin i imaju ugradjen rezervoar, imaju 4 tocka sto obezbedjuje dobro lezanje na drumu, svako vozilo ima prtljaznik u koji se moze smestiti prtljag...

LOL :laugh: :laugh: :laugh:

Stvarno kako ih nije sramota da objave tako neshto. Bozhe, pogotovo mi se svideo onaj deo sa 512 rama kako je to dovoljno za igranje najnovijih naslova, realno 512 nije bilo dosta ni pre godinu dana, a kamoli sad :zgran:

VErovatno je neko pustio u stampu nesredjeno PR saopstenje, koje prethodno urednik nije precistio od superlativa i ostalog PR bullshita.

Poslednja izmena:
Ovi kompjuteri su veoma jake kancelarijske masine.....koji je ovo oksimoron ili samo moronska izjava, ne mogu da se odlucim. :D

:D da da, vozila su optmizovana za benzin i imaju ugradjen rezervoar, ali ni ostali aspekti nisu zaboravljeni, te sa cak 4 ugradjena tocka, lako se mogu upotreblajavati na putevima. Ni gejmeri nisu zaboravljeni pa je zato ugradjen manuelni 5-to stepeni (sa jos 4 medju stepena flisovanja) sh1t-tronic menjac...za konforniji rad tu je i retrovizor (koji mozete posebno dokupiti)...

dakle, clanak je stvarno na ovu foru, sta vise reci, sem da je 512mb komentar EXTRA !!! :p

kakav posprdan clanak :) bas sam se dobro zabavio citajuci ga. ali ajde sto se mi zabavljamo citajuci ga, ali ogromna vecina ljudi ce poverovati u to sto pise :(

Poslednja izmena:
Da li je moguce tuziti onog ko objavi ovakav tekst sa namerom da neupucenog citaoca dovede u zabludu?
Jedva cekam da udjemo u EU.

nacekaces se :D

Uvek se dobro nasmejem kada procitam ovako nesto. Koji "pajseri":D.
7300 i 512 rama. Boze:wall:
Ja gledam da uzmem jos giga kako bih ima dva giga a oni 512mb za gamer masinu.:crash:
A da jos ovo: Sto je dovoljno gotovo za igranje svih najnovijih igara.
Ako u te igre spadaju Super Mario Ultra 3D, Sudoku, Street Road (kakva je to dobra igra) itd.

Poslednja izmena:
:D da da, vozila su optmizovana za benzin i imaju ugradjen rezervoar, ali ni ostali aspekti nisu zaboravljeni, te sa cak 4 ugradjena tocka, lako se mogu upotreblajavati na putevima. Ni gejmeri nisu zaboravljeni pa je zato ugradjen manuelni 5-to stepeni (sa jos 4 medju stepena flisovanja) sh1t-tronic menjac...za konforniji rad tu je i retrovizor (koji mozete posebno dokupiti)...

dakle, clanak je stvarno na ovu foru, sta vise reci, sem da je 512mb komentar EXTRA !!! :p

...ni bezbednost nije izostavljena (kocnice se dokupljuju). Ukoliko jace pritisnete kocnicu oseticete nevidjeno proklizavanje na ulici zbog lose namontiranih ili izlizanih pakni a verovatno osetiti i udarac ukoliko se ispred vas nadje kakvo vozilo ili ljudsko bice :)

Koji ***** je to pisao da mi je samo znati? :D :d

Poslednja izmena:
SRBIJA :wall: :wall: :wall:

Pogledajte malo oglase......... ispada da ova PCC masina i nije tako losa :S:

Moracu da pitam da li imaju masinu optimizovanu za ekstra brzi dial-up :crash: :d :d :d

...ni bezbednost nije izostavljena (kocnice se dokupljuju). Ukoliko jace pritisnete kocnicu oseticete nevidjeno proklizavanje na ulici zbog lose namontiranih ili izlizanih pakni a verovatno osetiti i udarac ukoliko se ispred vas nadje kakvo vozilo ili ljudsko bice :)

SUZE! Dakle, suze ronim zbog vas dvojce!!! :D
Smejem se u sred noći na sav glas... :zgran:
Kakav samo thread, gde je Dionis6 da prokomentariše i on nešto... :d
Thread za 5 zvezdica!

da pitam da li imaju masinu optimizovanu za ekstra brzi dial-up :crash: :d :d :d
Imamo čak dva modela "Dail-up je najbrži" i "Naša sekunda traje najduže" javite nam se mada postoji i mogučnost da iskoristie naš konfigurator najčarobnjak imamo najbrže procesore od 1 Mb do čitavih 4 Mb i hard diskove kapaciteta do čak 4 Ghz. I da posebna ponuda za najnovije GeForce 5200 FX za samo 9 999din.+PDV. Naćičemo nešto za vas. :D :D

Lepa tema za pred laku noć nema šta.

Poslednja izmena:

Ono za ugradjen rezervoar je svakako onaj deo koji ostavlja bez daha:D
Sa ugradjena 4 tocka - sto je dovoljno za *skoro* svaki reli:)
Znate sta, sto retardiranije, to se ljudi vise loze. Koliko sam samo ljudi cuo da prica o onom deb...ovaj, prevarantu sto je kao napravio svoju patentiranu tastaturu, za koju mu MS nudi milion dolara i koju ne sme da pokaze na televiziji da mu neko ne ukrade ideju. E on uci ljude u svojoj "skoli" kako nikako ne smeju da pritisnu Save dugme u Word-u jer je to ~=bug=~

Ono za ugradjen rezervoar je svakako onaj deo koji ostavlja bez daha:D
Sa ugradjena 4 tocka - sto je dovoljno za *skoro* svaki reli:)
Znate sta, sto retardiranije, to se ljudi vise loze. Koliko sam samo ljudi cuo da prica o onom deb...ovaj, prevarantu sto je kao napravio svoju patentiranu tastaturu, za koju mu MS nudi milion dolara i koju ne sme da pokaze na televiziji da mu neko ne ukrade ideju. E on uci ljude u svojoj "skoli" kako nikako ne smeju da pritisnu Save dugme u Word-u jer je to ~=bug=~
Zare zavera?jos pre 4-5 meseci je user Spinner napisao fenomenalan post vezan za njega,citiracju ga posto je post priceless
A Zarko je uzeo NENORMALNE pare sa njegovim metodama Postanite hacker za 7 dana tipa "Na kucistu imate dva tastera, uvek koristite onaj veci. Manji taster nije bitan, zapravo to je jedna velika zavera protiv obicnih korisnika, ako ga pipnete moze svasta da se dogodi..
roflmao.gif

Ih, bre, nemoj da ste takvi ;).... vidite da su računari čak opremljeni i sa USB 2.0 da bi omogućili izbor priključenja kablovskog modema. Volj ti mrežno, volj ti USB :):):):):):):):):).

Ovo mora u sticky.

Da li je moguce tuziti onog ko objavi ovakav tekst sa namerom da neupucenog citaoca dovede u zabludu?
moguce je
prijavis odgovarajucoj inspekciji
cini mi se da je u pitanju krsenje dva zakona: "Zakon o oglasavanju" i "Zakon o zastiti potrosaca"
nisam narodni advoakt da se bavim ovime

Možda ovakav oglas nama deluje glupo. Ali mi smo manjina. Većini ljudi ovakav oglas je odlučujući faktor u kupovini novog računara. Oni se nikada neće osetiti prevarenim dok god neka od najknovijih igara radi u 640x480.

ovo bi mozda nekih matorac naseo na ovakve clanke lol

ovo bi mozda nekih matorac naseo na ovakve clanke lol
ne neki ,vecj vecjina njih,jer svi veruju da je to sto kazu 100% tacno i da je u pitanju stvarno neka zver za male pare,nazalost:S:

Reklama za neupućene i proste.
Dok je nekome smešno ili žalosno, nekome je bilo taman da se odluči da pazari.

Svakim danom sve gora od gore gluposti se cuje u ovoj jadnoj zemlji...
Ovo je vise tuzno nego sto je smesno.Ovakve firme i ljude treba bojkotovati.Ovo je uvreda za sve ljude koji nesto znaju o racunarima,i razmislite pre nego sto pojurite kod istih ne bi li kupili nesto...

Pa oni se ovde jasno obracaju odredjenoj kategoriji kupaca,na zalost takvih jos uvek ima najvise,pa njih ne interesuju kupci koji nesto znaju i koji najvise para ostavljaju po prodavnicama racunara.

PC Centar Sucks!

PC Centar Sucks!
ne znam kakvi su sad ,ali sudecji po textu :wall: ,ali do pre 4-5 godina bili su jako dobri,imali su niske cene i jako su bili pozrtvovani,jednom su mi doneli RAM memoriju na kucju(jedan njihov radnik) za dz:D

Poslednja izmena:
PC Centar je ocaj. Kada kupujem komponente uvek izvrtim brdo telefona a kod njih nikad nista nema i sve je preskupo.

Nazad
Vrh Dno