Šta je novo?

Split Second

Pa bas sve moguce ne mozes, mozes na nekim mestima.... Ja sam presao vise od pola sad sam u 7 epizodi.... Ali ima dobrih fora stvarno sa rusenjem...
I ne znam ni ja za nivotezine, malo mi nerealno brzo ulecu protivnici u krivinu za razliku od mene....

evo ja sam tek na prvoj epizodi i nikako ne mogu da predjem 4.stazu,ono kad svi explodiraju pa ko zadnji ostane,deset puta sam izduvao,nikako to da predjem

Dobre one moras prvi da budes, ja u mnogim trkama nisam prvi al sam prvi u epizodi svakoj :)

a hvala,ja ***** tek sad primetio da ne moram biti prvi :DDD

kako u splitscreen da podesim da drugar igra na gamepadu a ja na tastaturi?

Poslednja izmena:
Јел изгледа само мој утисак да је игра ђубре за малу децу?

Ја ово не могу да играм превише ми је глупо и репетитивно.

Igra li ko online? Dodajte me, nick Aca:wave:

Јел изгледа само мој утисак да је игра ђубре за малу децу?

Ја ово не могу да играм превише ми је глупо и репетитивно.

Ja ne znam da li si ti dete ili sta vec ali igra je zesca zabava. Ako je nekome bitno da je igra max komplikovana samo da bi dokazao koliko je on inteligentno talentovan to ne znaci da proste igre moraju da budu za decu i glupake. Neke od najprostijih igara su najvece zabave svih vremena pa ne vidim da je neko njih nazivao igrama za glupe osobe.

Inace igra nije repetitivna, mozda malo pred kraj se ponavljaju staze, ali generalno gledano igra je zabava za sve pare. Skoro me igra nije ovako uzbudila svakog minuta, od mene igra je 9/10.

Jel ima neko ko igra ovo online, pa ako ima zainteresovanih veceras da igramo?

Meni je igra fenomenalna!!! Presao za 2 dana, ****ga sto je kratka...Ali sad prelazim opet trke gde nisam bio prvi. Aco, aj da probamo online, da vidimo radi li. Ps, igru sam presao na Very High, bez ikakvih seckanja, savrseno radi, a na koliko fps ne znam stvarno dje da vidim...

Ne mogu opisati, koliko sam se odusevio kad sam video split screen :D
Super je igra, brat i ja smo se kidali od smeha. Presao sam kampanju, pri kraju su botovi nenormalni, ali inace je bilo dobro. Najbolji momenat je kad te gadjaju avionom, definitivno :)

Igrao samo demo za sada, deluje sasvim korektno... arkadno... zarazno prava stvar za opustanje izmedju dve tekme...

Zavrshio sam juche - pred kraj je bash surovo i ima dosta momenata gde se prolazi na srecu shto daje dodatni shmek ovoj igri. Inache odlichna igra za 3D vision, zato shto sve shto leti na tebe dok vozish 200 na sat te tera da sklanjash glavu :d

Ja sam je presao pre par dana, igra je fantasticna! Jel radi online sa narodnom verzijom?

Radi radi.

Da li se ja to tripujem, ili je ova igra preteska?... U 6-oj epizodi moram da igram po 7-8 puta jednu stazu, ne bi li zavrsio prvi. Ne kontam, zar nije poenta "eksplozivnih" arkadica da zabave igraca, a ne da ga terorisu vec na pola igre?... Bah, zali Boze protoka... :mad:

LOL

Sad je igra i teska? Kad je lako onda ne valja, a sad ne valja ni kad je malo teze?:D

Malo teze?... :zgran: Pa nekoliko puta sam se jedva uzdrzao da ne razbijem dzojped, posto su me skenja*i pred samim ciljem... :mad:

Haha, pa i ja sam isto hteo da ga polomim milion puta i onda sam skapirao zasto je naziv Split Second. Sama igra je ostavljena da bude neizvesna i zato nema nivoa tezine. Po meni odlican potez. To sto se smatra "arkadama" i kako vec ovde nije slucaj. Ovo je adrenalinski sok od pocetka do kraja i priznajem, maximalno sam odusevljen igrom!

Odlično zezanje! Tačno se vidi po šmeku da je igra sa konzole. PC igrice nisu tako dinamične.

Nema to veze sa konzolama - postoji mnogo igara koje su jednako dosadne i na PC-ju i na konzolama. Jednostavno, ova igra je napravljena sa odlichnim balansom tezine i daje prilichnu dozu adrenalina.

Pa dobro, ne kažem da je pravilo, ali obično su ovakve arkade sa takvim dizajnom brzim dinamičnim, jednostavnim menijima, bez mnogo podešavanja opcija onako sa konzola. Štaviše ova igrica me podseća na arkade sa automata.

Nazad
Vrh Dno