Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nova igra The Cave moze co op malo je teza nalik je kao Trine2 mada je meni Trine 2 glup kad se igra u dvoje jer mozes da varas. http://www.youtube.com/watch?v=6RVmLJrP6Ec
odlicna tema i meni trebaju dobre co op split screen ili vs igrice
nego evo skinuh cave i ne znam kako da ukljucim drugog igraca? kad krenem da igram na gamepedu prvi kontrole na tastaturi ne reaguju jel treba 2 gamepeda ili?
od igrica koje sam ranije igrao mogu da preporucim split second, tmnt, portal2
Ja sam sa drustvom igrao Trine 1, ali tako da nijedan od nas trojice nije menjao koji je lik. Bilo je bas tesko i zanimljivo iskustvo.
Pored toga mogu da dodam Shank serijal, Left 4 Dead 2(ima da se skine dodatak za igranje u split screen) i hteo bih da ti kazem da ipak razmotris Watchmen, sigurno je bolji od vecine co op igara.
Pa i od trine 1 sam razmisljao da krenem, ne volim da idem od pozadi. L4D2 sam imao i uso sam u coop, al nisam umeo da namestim to kako treba. Watchmen ne verujem da bi se svidje sestri, jer s njom volim da igram ove "decje igre" tipa rayman, little big planet (na ps3 naravno)
I ove igro sto sam naveo, mogu u 3?
Odlična tema! Igrao sam Trine 1 i Trine 2, kao i Rayman Origins sa burazom, i svakom bi preporučio ove igre! Probaću i ostale naslove koje ste preporučili.