A
animaN
Guest
ma ljudi lula mira 
Misko je napisao(la):ljudska psiha je cudo, ok je braniti al to sto ga podrugljiv/podsmesljiv nacin peckaju nije razlog da kaze nekom da je pedercina, pogotovo ako ga nepoznaje???
audiofreak je napisao(la):@Misko:
1. Znaci tebi je veca uvreda kad ti neko kaze da si pedercina nego da si glup? Zanimljivo :trust:
2. Ako si ti moderator, to za koga ti navijas privatno mene ni malo ne zanima -- niti ti branim, niti zelim da te konvertujem. Poenta je da dok si ulogovan kao moderator moras da ostavis svoje navijanje po strani. Ako ti to nije jasno onda si stvarno glup (znam da se neces uvrediti :d).
silverglider je napisao(la):Zasto bi uopste neko trebalo da bude lisen prava na misljenje samo zato sto je mod?
Misko je napisao(la):rekao da je taj rez. max na tvojoj konf, da ne kukas vise itd itd
delimir je napisao(la):...a to sto verujes prodavcima kojima stoje na lageru mesecima Celeron-i, pa moraju da pricaju kojestarije to je tvoj problem...
Корисник Х je napisao(la):Интел је кеwa, АМD је срањ3 :-devil-:
silverglider je napisao(la):Флејмовање и навијање овде нису пожељни, молим те уздржи се од тога у будућности.
Ово је званичан став форума
______________________________________________Kokos je napisao(la):Јачи смо, јачи![]()
audiofreak je napisao(la):Ja nisam rekao da ne smeju da imaju svoje misljenje, vec da treba da vode racuna o tome kako i u kojoj prilici ga iznose jer neiskusni ili manje promucurni clanovi mogu protumaciti njihovo misljenje kao zvanican stav foruma.
Pokusacu da dam primer, posto je mundijal u toku analogija ce biti fudbal umesto automobili:
Ako bismo bench posmatrali kao fudbalsko igraliste na kome se cesto igraju utakmice AMD - Intel (sto jeste detinjasto ali desava se svugde, a ne samo ovde), onda prateci dalje tu analogiju korisnici su igraci, a moderatori sudije.
E sad, koliko god vama smeta u pravom fudbalu sto sudija nije svirao faul ili nije dao zuti karton kada je svima jasno da je ucinjen prekrsaj, toliko i meni smeta kada se faulovi ovde tolerisu. Drugim recima, ovdasnje "sudije" su sklone tome da zazmure na prekrsaj kada ga ucine igraci iz AMD tima, a da na svaki malo ostriji start Intelovaca odmah sledi crveni karton (brisanje posta).
Hajde sa time covek nekako i da se pomiri, ali kazi mi Silvere kakvog smisla ima da sudije zaigraju za jedan od timova?
Ako vam jos uvek nije jasno zasto moderatori ne bi trebali biti pristrasni onda odustajem.
Sadržaj komentara vesti i testova, te diskusija na forumu predstavlja mišljenje i stavove diskutanata, a ne uredništva odnosno administracije foruma. Benchmark stoga ne snosi nikakvu odgovornost za njihov sadržaj odnosno stavove učesnika u forumskim raspravama.
silverglider je napisao(la):Ako se primeti da mod prelazi svoja ovlascenja, onda se obratis nekom od admina, a ne odmeces u hajduke.
Sa onim IntelInside 3, ali pitanje je da li ih je koristio u isto vreme.Misko je napisao(la):...a imao si i na 2 naloga...
Misko je napisao(la):Silverglider je napisao(la):Ako se primeti da mod prelazi svoja ovlascenja, onda se obratis nekom od admina, a ne odmeces u hajduke.
Ovo bi tako trebalo da je u teoriji, praxa je malo drugacija, svi ljudi grese pa i modovi, ne postoji posao koji covek radi a da tu i tamo ne pogresi, to je nemoguce.
silverglider je napisao(la):nekad je u takvoj situaciji mod u pravu, nekad u krivu.
Misko je napisao(la):"samo uvijeno u oblande" prvo ako je budala uvijena u oblande to je mnogo mnogo manje uvredljivo od caps locovanog pedera bez oblandi
Misko je napisao(la):a imao si i na 2 naloga, a to ne bi smelo
Misko je napisao(la):koristio si ruzne reci a to ne bi smelo
silverglider je napisao(la):Pa ti neiskusni korisnici ne razumeju ni rec u toj diskusiji
silverglider je napisao(la):Forum je mesto za diskusije i moderatori tu sluze za to da forum funkcionise normalno, ne da propovedaju "zvanicne stavove bencha" po pitanju poredjenja proizvoda i utvrdjuju ko je u pravu u diskusiji.
silverglider je napisao(la):Modu jeste zabranjeno da u tom navijanju prekoraci svoja ovlascenja;
audiofreak je napisao(la):Hvala ti lepo na toj slobodi ali dokle god se ovakva mesarska uredjivacka praksa nastavi ja ne zelim da ucestvujem u radu ovog foruma.Nedjo je napisao(la):Slobodan si otvoriti "Konstruktivan Conroe Tred" pa cemo ga onda za dva meseca upgradeovati na "oficijelni" (nadamo se da ce preziveti do tada).
I na kraju jedna mudra misao za tebe -- pametan covek ce se okruziti razlicitim ljudima, a budala istomisljenicima.
Over and out.
Misko je napisao(la):Ok koju je kaznu dobio kad je u krivu? Dobio PM sa e nemoj tako znas nisi bas 100% u pravu. Nemoj pogresno da me shvatis ali nije bas sve tako lepo po korisnika, kao sto ti kazes, ti vecinu modova znas znaci nema sanse da gledas objektivno 100%. Ako je neki mod banovan ili tome slicno a ja da ne znam onda se izvinjavam.
audiofreak je napisao(la):I sam znas da ce se novajlije ugledati na "vlast". Znas da posle toga sledi suma postova tipa "Ma to i to je ******, nesto drugo rulez!". Znas da posle toga thread ode u k...., i da se katanchi.
audiofreak je napisao(la):Kada sam rekao arbitri/sudije, nisam mislio da oni daju neke presude nego da vode racuna da nema krljanja ni sa jedne strane. To je ono sto po mom misljenju ne rade dovoljno dobro.
audiofreak je napisao(la):Druga stvar koju bih zeleo da mi objasnis je da li ti mislis da je delimirov post koji je mene isprovocirao da upotrebim ruznu rec korektan?
silverglider je napisao(la):Delimirov post koji je tebe tako uzasno isprovocirao nije bio ni bolji ni losiji od tvojih prethodnih
silverglider je napisao(la):pitas sta ne valja, dobijes odgovor i ispalis coveku kao iz puske "pametan savet do mojega".
pa gde si i mogao da vidis jer kad se nesto obrise, onda to useri ni ne videaudiofreak je napisao(la):Jos nijednom nisam video za ove dve godine koliko sam ovde da se to desilo moderatoru koji pretera.
audiofreak je napisao(la):Kada ja (ili bilo koji drugi obican korisnik) postujem nesto lose bivam javno kaznjen ili brisanjem ili udaljavanjem sa foruma. Jos nijednom nisam video za ove dve godine koliko sam ovde da se to desilo moderatoru koji pretera.
audiofreak je napisao(la):Hvala svima koji su me bodrili da iscooliram i ostanem, izvinite sto vas ostavljam na milost i nemilost double A (pun intended) klana. Na srecu, vise vam necu ni trebati jer vam u pomoc uskoro umesto mene priskacu Conroe i Kentsfield, a na njihove argumente jedno duze vreme nece biti replike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari