Šta je novo?

[Split] Fallout 2 pitanja

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
igram vec par dana Fallout 2 i ne mogu nikako da se setim kako da dobijem opciju ciljanja odredjenog dela tela u fightu. (ne znam sta mi je potrebno; da li je to neki Perk, Skills... ???)

Pri kreiranju lika uzeo si trait fast shot i zauvek izgubio targeted napade.

:wave:

Pri kreiranju lika uzeo si trait fast shot i zauvek izgubio targeted napade.

:wave:

Napravio covek gresku ali nije to nista sto FALCHE2 ne moze da ispravi.
Ako se ne gadis od malkice varanja googlaj za FALCHE2 i resices problem.

nema potrebe to da radi, zabavno je igrati i bez targeted shotsa, napuni dzepove olovom i nek krene rostiljanje sa recimo pancor jackhammerom ili p90 :)))

*** to i jeste rolplej ;) snadji se u datoj situaciji

Poslednja izmena:
:) taman sam dobio Perk "Mutate" pa mogu da promenim FastShot :)

ali nisam siguran da li to da radim... :( opet mi je ****** sto mi je Agility 8 pa imam 9AC (akcionih peona) pa mi ni FastShoot nista ne znaci ako rostiljam iz nekog topa koji trosi 5AP za burst... :/ razmisljam se da predjem na snajperisanje... ;)
btw kad se dobija BrotherHood Armor u drugom delu?

Ja sam tek sad skapirao da uopste nisam zavrsio drugi deo FallOut-a! (ili se ne secam pola igre :d :d :d)

:) taman sam dobio Perk "Mutate" pa mogu da promenim FastShot :)

ali nisam siguran da li to da radim... :( opet mi je ****** sto mi je Agility 8 pa imam 9AC (akcionih peona) pa mi ni FastShoot nista ne znaci ako rostiljam iz nekog topa koji trosi 5AP za burst... :/ razmisljam se da predjem na snajperisanje... ;)
btw kad se dobija BrotherHood Armor u drugom delu?

Ja sam tek sad skapirao da uopste nisam zavrsio drugi deo FallOut-a! (ili se ne secam pola igre :d :d :d)

Pa sa svakim novim igranjem je drugacije iskustvo. Zato imas osecaj, kao da nikada nisi ni igrao.

zavisi ti od percepcije, ako imash percepciju preko 7 onda i mozesh da se prebacish na snajp, mada je on malo imba jer ti malte ne ne moze niko nista ako ti je iole pravilno razvijen lik (a to je dosadno :)) a i za snajp ce ti trebati dosta APa, a kada uzmesh bonus rate of fire josh vishe ti se smanjuje trosenje APa, sve u svemu ja mislim da je bzvz uzimati mutate pored better criticals :)

poz

uzeo Better Critcals (mislim da se taj Perk zove... neseto na E :))
izbacio FastShot jer mi umanjuje potrebne AP za pucanje sto mi nista ne znaci jer imam 9AP-a pa ako mi sa 6 smanji na 5burst opet ne mogu dva puta za jedan krug da Burstujem... :)

ovako sa sniperom je milina, meni nije dosadno, dosta sam se mucio... :)

Meni je Fast shot najbolji trait.Uzmes jos bonus rate of fire i dva puta action boy i imas tri bursta-imba!
Ako si se vec prebacio na snajperisanje i ako ti perception nije nesto veliki gledaj da uzmes perk sharpshooter koji dodaje +2 na perception za potrebe ciljanja.

u pravu si das!!

ja sam se zeznuo pa sa ga zamenio za High Critical Hit :/ sad bi mi bas dobro dosao...

pa snajperisanje je slabo naspram Bursta sa Boozerom ili MiniGunom - sad sam se prebacio sa sanjperisanja na BigGun :) ali mi sad i fali FastShot!

***, neiskusno... :)

haha dobro je, na kraju ces zavrsiti sa throwing-om :)

sve ima svoje cari

nadam se da ce izaci ovaj treci deo dok zavrsim drugi... ! :) sta su reklli - hoce li biti PrC only ili izlazi i za PS3?

inace drugi deo sam poceo da igram ali ga nisam nikad zavrsio! a sad sam ionako u problemu - ne radim nista po ceo dan vec samo pikam Fallout 2 ... :D

Poslednja izmena:
Mojne trujete FO3 temu :trust:

Nazad
Vrh Dno