Šta je novo?

Splinter Cell: Pandora Tomorrow big poblem

cunga_lunga

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2002
Poena
619
Instalirao sam igru i sve je proslo OK. Kada udjem i igru i idem na star game (ili sta god), pocinje loading i onda me izbaci u windows. U cemu je problem?

U Splinter Cell-ov configuration utility stoji mi x na:
Required Pixel shared support -- Inadequate Pixel Sharedsupport detected -- X
Da nije mozda u tome problem? Sta to znaci?

Crc-ovao sam samo splintercell2.exe ovaj drugi crc nemam. Da nije mozda u tome problem?

Graficka karta mi je GeForce4 MX 440, drajveri 53.04 i windows XP pro, cpu Intel 1.7 GHz!

Hitno je!
Thanks people

shtaps je napisao(la):

ma nije to,
nego grafička mu nema piksel šejdere (lepo piše "Required Pixel shared support -- Inadequate Pixel Sharedsupport detected")

to je ista fora kao i sa "princ of prža" :p (ovako se pravilno izgovara, a ne "princ of PERSIA")

ovde lepo piše da mu grafička (GeForce 4 MX 440) nije podržana http://ubisoft.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=9314

znači ako hoćeš da igraš SP PT moraćeš da kupiš kartu koja ima piksel šejdere!

Poslednja izmena:
Cungo, imas txt file pa procitaj koje su karte podrzane tj zahtevane. Pise otprilke ovako-GF4 ali ne MX serija...:( Imao sma isti problem kod brata sa gf2pro. Resenje je kao sto covek rece dx8 akcelerator i navise...

Ma moze da pishe shta hoce, ali radi lepo na MX440, chak se i voda vidi na medium 800x600/2Ghz...

100% suguran? Ako jesi narezao bih drugaru! :bottle:

Vidi se? Kako izgleda... Jel kao voda ili kao pod? :)

Ljudi gde ja mogu da nabavim Pandora Tomorrow.

Nazad
Vrh Dno