Šta je novo?

Splinter Cell i IGI 2 i to u istom danu

gorang

Čuven
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
630
:)

plus jos par gold izdanja, sve 3d akcije :)

btw, ovaj Splinter pomera granice, meni se cini da ce biti veeeliki hit...

kao i obicno slicice iz ovih igara sa mog racunara na www.pcigrice.tk

Prvo nisam mislio da je Splinter Cell nesto narocito.A onda kad sam nabavio demo nisam mogao da verujem koliko je igra dobra.Jednostavno sam ostao bez komentara iako je to bio samo kratak demo..
Inace procitao sam negde da ce Splinter Cell zauzimati 3cd-a.E sad koliko je ova informacija tacna meni nije ni bitno posto za ovakvu igru vredi izdvojiti mnogo.

e ajde kad stigne Splinter Cell u grad javite...

2 Alex: ista situacija je i kod mene... prvo sam mislio da nije nishta posebno a onda kad sam video demo odushevio sam se... jedna od retkih igara koje jedva chekam da igram...

Neznam sta da kazem obe igre su fenomenalne napakon nesto novo.:wave;

stigao je splinter cell ;)
barem tako pise na exxtreme u da ga ima u exitu ;)

Idem odmah da nabavim igru.Cekanju je konacno dosao kraj;P

Znaci sada se to igra... Splinter Cell ili IGI2, sta je bolje?

ne znam kakav je IGI2, ali splinter je odlichan... barem demo... idem danas ili sutra da ga uzmem negde... gde beshe taj exit? i jel zna neko jel ga ima u mb softu?

obe igre su odlicne

igrao sam demo i sc i igi2 i obe su odlicne,bar po prvim utiscima
sc 3 cd-a,igi2 2cd-a

mmm
toliki post i eto sada lepih igara :)
stvarno da covek izludi :)

Znam da je Splinter Cell mnoogo zahtevna igra .. imali ko vise informacija na tu temu...

Zar nije IGI2 FPS-akcija ? i kakvi su utisci vredili je nabaviti i koja je min. konfiguracija?

Za IGI-ja zaista neznam sta da kazem.Ovako kad igrate na otvorenom prostoru igra je zaista odlicna ali cim udjete u neku prostoriju imate osecaj da igrate Delta Force (i to jos onu najgoru verziju:))

Neznam tek sam poceo sa igrom ako je neko igrao nek da misljenje.

Inace teksture su ..nista posebno

Man at arms je napisao(la):
Za IGI-ja zaista neznam sta da kazem.Ovako kad igrate na otvorenom prostoru igra je zaista odlicna ali cim udjete u neku prostoriju imate osecaj da igrate Delta Force (i to jos onu najgoru verziju:))

Neznam tek sam poceo sa igrom ako je neko igrao nek da misljenje.

Inace teksture su ..nista posebno

Znaci, kao prvi deo... terrain engine odlican, a enterijeri boolja ?

Kokos je napisao(la):
Ful bar kod mene.

Ako ti nije cim - posalji sms na 063 26 28 69, pa da organizujemo nesto da se razmenimo :) glupo mi je da idem u exit i dajem 5x150 dinara za to...

EVo ja sam tek pocheo da igram Splinter Cell.Neko je pitao za zahtevnost.Ja igram u 1024x768 sa detaljima itd na maxu stim sto za senke mozete samo da birate low i medium pa sam to na medium stavio naravno. Na AXP 2000+, 512 ddr pc2100, epox 8kha+, leadtek ti4200 64mb fraps pokazuje oko 35 prosechno +- 5 fps.Poshto sam na pochetku igra bila je jedna prostorija koja je kao bila ispunjena dimom ali je bio mrak tu npr. padne na 17 fps-a.Inache ide glatko a vishe fps-a ne treba poshto je igra shunjachina, a ne akcija ko Unreal 2 recimo.Igru bi mozda trebalo najvishe porediti sa Hitman 2 poshto je isti fazon.Znachi 3rd person, shunjanje sto manje ubijanja itd.Ja to inache volim mrzim kad idem i ubijam ko manijak i predjem igru za 6 sati (Unreal2).takodje i grafiku bi mogao porediti sa hitman2.Po meni su tu negde manje vishe iste.Splineter nisam josh igrao dovoljno ali tu su negde stim sto sam Hitman2 igrao u istoj rez. sa detaljima na max ali i sa ansiotropic on ukljuchenim iz igre pa je nekako delovalo lepshe za nijansu.Mada i Splinetr deluje lepo.Jedino sto ja ne volim takvu radnju tipa ja sam opasan tip, radim za cia ili tako neshto,spashavam svet itd.Mada opet radnja tek treba da se razvije na pola prve misije sam.
Ajd napishite kakva mashina treba da bi se IGI 2 igrao u 1024x768 sa detaljima na max?I jel sve rokaj snimaj ili ima i kao nekih zagonetki.
Ah da zaboravih kretanje lika je u Splinter Cellu neverovatno dobro uradjeno.Tj. kamera nije najsrecnija ali fore koje moze da uradi su bruka videce te ih na prvoj training misiji, kako moze da skache, pentra e po zidovima itd.Cest ose deshava da dodjem nedge i izgleda ne moze dalje pa stanem i okrecem se oko sebe pa provalim neshto (shipka, uze, 2 zida blizu jedan drugog na kojima moze double jump da uradite i popnete se...fenomenalno).

Na Splinter stavite obavezno patch1.1 ...ima link na Avault.com.
Ako imate zver Graficku pusti a-aliasing i ubrza...slika je kao u bioskopu.

Sto se tice grafike, ipak IGI2 nije klasa Sp.Cell-a.
Sa druge strane bojim se da SC boluje od linearnosti i da ce se sva to bogatstvo grafike i elemenata svesti na foru prodji misije i - deinstaliraj.

Ima li neko iskustva sa save-game ili quick-save u IGI2 ?
Mozda ti Kokos ?

Zver of grafichke, mislish na r9700 ili r9500pro?I chek ne razumem pustim a-aliasing i sta, skochi mi fps???

Nisam se dobro izrazio, original izdanje ima problema sa anti-aliasingom pa ga patch otklanja...inace, cini mi se da je slika nesto tecnija nakon patcha... (naravno da ga a-a nece ubrzati)

"Zver" kazem jer mislim na GF4Ti4600 i jace (naravno i ATI9700...) a izraz sam namerno upotrebio jer pretpostavljam da vecina YU konfiguracija mora da pravi kompromise u grafici pa im i ne pada na pamet da ukljucuju a-a.

Kapira li neko save-game u IGI2 ?

golub je napisao(la):
Nisam se dobro izrazio, original izdanje ima problema sa anti-aliasingom pa ga patch otklanja...inace, cini mi se da je slika nesto tecnija nakon patcha... (naravno da ga a-a nece ubrzati)

Kapira li neko save-game u IGI2 ?
To izgleda nema uopste,ja isto nekapiram.kazi molite jesi doso do mosta 4 misija sta treba raditi na 4 mestu:wave;

Evo ja sam stavio 1.1 patch (chudno moze da se patchuje krekovana igra) i zaista ubrza ga.Nisam siguran kolko poshto sam malo igrao bez 1.1 patcha ali mi se chini u proseku oko 5-10 fps-a.Inache ispravka za igru, fenemenalna je ponajvishe zbog kretanja glavnog lika koga vodite, a i fore su zaista fenomenalne, konachno treba upotrebiti mozak.Feneomenalna igra.Nego jel stigao neko do mesta gde treba da ozvuchite dvojcu sa mikorofonom dok se oni voze liftom ali treba to uraditi pre nego shto stignu do vrha.Ne razumem kako tj. na koju foru?

ako su obe igre linearne ne pada mi na pamet da bacam pare na takve gluposti

smorili su vishe... pa ne igraju se igre da bih gledao spec. efekte.. josh malo ces samo da sedish za kompom i da gledash kako se igra sama od sebe igra... i to je kao zabava.. smor

Presho sam ono i Splinter Cellu ne treba pomoc.

IGI2 Savegame:
Na mirnom mestu otvoris lap-top (satelitska mapa) i ides na "upload..."

Taj "upload" ostaje kao savegame i ucita se kasnije. Dobra fora...

Nazad
Vrh Dno