Šta je novo?

Splinter Cell - F1! F1! :)

kalky

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
620
Zaglavio sam na balkoncicu iznad dvorista punog laserskih senzora...kada pokusam da dodjem do otvorenog prozora, preko oluka, ukljuci se senzor i alarm...GDE SE NALAZI PROKLETINJA??????? Ne vidoh ga nigde, a zadao mi je vec gomilu glavobolje... Napominjem, sva cetiri tela (3 cuvara + vozac) su sakrivena, na najgornjem spratu stepenista (da ih 'bem ako ih neko tamo nadje)...cak sam pazio da se ne vidi senka na stepenistu ;P posto se iznad njih nalazi svetlo, a pod je drveni sa prorezima :eye: ...pa vi vidite dokle je to doslo... :zid:
PS. da kazem i ovo, nisam inace ljubitelj ovakvih igara...ali, ova me prosto prikovala za racunar (onaj isti koji sada hocu da razbijem :crash: ...pa nece valjda nesto sto zna da broji od 0 do 1 da bude pametnije od mene! :smack: )
Eto...pozdrav i hvala unapred...nadam se da vas nisam smorio... :beat:

Odavno sam je igrao, ne mogu da prepoznam taj nivo. No, skrenuo bih ti paznju da je na nekim mestima verovatno nemoguce izbeci alarm, tako da moras da primenis "brute force"...

ma, ovde MORA da se izbegne alarm (lepo kaze u brifingu)....a brute force :whip :beat: nemam vise na kome da primenim...

ajde da ti pomognem (da se ne ubijes, kao ja zamalo)

znaci problem nikad gori (citaj gluplji ). e sada ja bi trebao da dobijem za ovakav odgovor neko (D) a? no evo ga..
cela mudrost je sto si neprijatelje ubijao na tom nivou a nikoga nisi sakrio!!! ustvari vidim sada da si ih ipak sakrio??? :confused: :eye: ;P
probj onda sa starom dobrom - "igram nivo iz pocetka!!"
meni se desilo isto - samo sto ja pametnica uopste nisam obracao paznju na sakrivanje mrtvih!!! kada sam koliko se secam sakrio poslednjeg koga sam ubio - eto resenja...probaj i ti da ne sakrivas nikoga - a da sakrijes poslednjeg baju!?
ajde uzivaj dalje

kalky je napisao(la):
Zaglavio sam na balkoncicu iznad dvorista punog laserskih senzora...kada pokusam da dodjem do otvorenog prozora, preko oluka, ukljuci se senzor i alarm...GDE SE NALAZI PROKLETINJA??????? Ne vidoh ga nigde, a zadao mi je vec gomilu glavobolje... Napominjem, sva cetiri tela (3 cuvara + vozac) su sakrivena, na najgornjem spratu stepenista (da ih 'bem ako ih neko tamo nadje)...cak sam pazio da se ne vidi senka na stepenistu ;P posto se iznad njih nalazi svetlo, a pod je drveni sa prorezima :eye: ...pa vi vidite dokle je to doslo... :zid:
PS. da kazem i ovo, nisam inace ljubitelj ovakvih igara...ali, ova me prosto prikovala za racunar (onaj isti koji sada hocu da razbijem :crash: ...pa nece valjda nesto sto zna da broji od 0 do 1 da bude pametnije od mene! :smack: )
Eto...pozdrav i hvala unapred...nadam se da vas nisam smorio... :beat:
Sve je to lepo :mrgreen:
samo ja kupim igru i ne vidim je tri meseca :zid: pola komsiluka, prijatelja i gomila cudnih likova predje igru i najzad mi vrate CD u ******om stanju ctp; Tako je i sa SplinterCell-om! Kad li cu da se opametim :S
P.S. Jos najgore od svega posle me dave kako je igra Super i kako bih trebao da je predjem :cuss:
Zaklucak je: :with:

Jebote znam tacno gde si u onom dvoristu kada ti je zadatak da prisluskujes razgovor u liftu to je taj nivo neki 3-4 od pocetka otprilike i ja sam se tu jebavao oko toga, al da me ***** nema sanse da se setim sada kako sam presao,pogledacu ako imam save sa tog nivoa pa da ti kazem kako je to bilo, mada mi je nesto u glavi da ne treba tuda da ima neki drugi putic ili tako nesto skroz sam zaboravio a znam da sam se tu ubio od jebavanja kako :)))

Cek koji oluk? To kad prislushkujesh lift, posle prisluhkivanja odesh do vrata iz koja ce da izadju 3-4 strazara i pored na zidu imash one biljke puzavice i po njima se penjesh do prozora. Kolk ose ja secam.

ma re toga ali taj nivo ono kada izvuces info od sofera pa se vratis tamo gore i na onoj terasi si i treba da predjes u kuhinju...

I ja sam imao isti problem pa sam premesio sva tela na drugu lokaciju, jedno 5 metara dalje i proverio da li sam sve ubio.
Proveri i podrum.

pokusaj sa search - mislim da je neko od moderatora vec imao isti problem; u svakom slucaju moras da preko oluka dodjes do kuhinje koja je s leve strane balkona
,)

Golden je napisao(la):
I ja sam imao isti problem pa sam premesio sva tela na drugu lokaciju, jedno 5 metara dalje i proverio da li sam sve ubio.
Proveri i podrum.

vec sam ih jednom premesta...a inace, sve sam poubijao...
podrum je cist...
AAAAARGH! :zid: :zid: :zid:

Ma samo ugasis svetlo u toj prostoriji pre balkona i prolazis. :wave;

ako ne upali ono sto je kokos rekao, stavi sve leseve u podrum kod crknutog lifta (gde ono kaplje)

meni je tako uspelo, takodje sam i ugasio svetlo u prostoriji pre balkona

Nazad
Vrh Dno