kalky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.06.2003
- Poena
- 620
Zaglavio sam na balkoncicu iznad dvorista punog laserskih senzora...kada pokusam da dodjem do otvorenog prozora, preko oluka, ukljuci se senzor i alarm...GDE SE NALAZI PROKLETINJA??????? Ne vidoh ga nigde, a zadao mi je vec gomilu glavobolje... Napominjem, sva cetiri tela (3 cuvara + vozac) su sakrivena, na najgornjem spratu stepenista (da ih 'bem ako ih neko tamo nadje)...cak sam pazio da se ne vidi senka na stepenistu ;P posto se iznad njih nalazi svetlo, a pod je drveni sa prorezima :eye: ...pa vi vidite dokle je to doslo... :zid:
PS. da kazem i ovo, nisam inace ljubitelj ovakvih igara...ali, ova me prosto prikovala za racunar (onaj isti koji sada hocu da razbijem :crash: ...pa nece valjda nesto sto zna da broji od 0 do 1 da bude pametnije od mene! :smack: )
Eto...pozdrav i hvala unapred...nadam se da vas nisam smorio... :beat:
PS. da kazem i ovo, nisam inace ljubitelj ovakvih igara...ali, ova me prosto prikovala za racunar (onaj isti koji sada hocu da razbijem :crash: ...pa nece valjda nesto sto zna da broji od 0 do 1 da bude pametnije od mene! :smack: )
Eto...pozdrav i hvala unapred...nadam se da vas nisam smorio... :beat: