Šta je novo?

Splinter Cell: Double Agent

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
Nisam video temu na forumu. Vreme je da otvorimo jednu posveceno ovoj igri...
Danas je FileFront objavio ovo:
Splinter Cell: Double Agent Demo
The Splinter Cell: Double Agent Demo is heading our way for the end of October, reserve the demo to see Sam Fisher in action.
• Status: CONFIRMED • Date: END OF OCTOBER'

Sta ocekujete od ovog nastavka?

u slucaju da ima ova tema, neka je modovi brisu.... ;)

Poslednja izmena:
Ocekujem da ce igra biti fenomelna i jedna od najboljih ove godine.

Poslednja izmena:
Po onome sto sam do sada vidio rekao bih da ce biti odlicna, mada dok ne izadje demo nista nije sigurno.

Jedva cekam da se pojavi samo da ne bude problema kao sa Chaos Theory sto se tice igranja bez diska.:)

Ja sam presao Chaos Theory bez diska i nisam imao nikakvih problema.

Verovatno covek misli na starforce zastitu, a ne na igranje bez CD-a

Nisam gledao nikakve trailere nisi screenove ,ali ne brinem jer me do sad ni jedan Splinter Cell nije izneverio pa verovatno necje ni ovaj.Sve u svemu jedva cekam.:guitar: :cigar: :,,:

Poslednja izmena:
e deco, na x360 se uveliko igra i E X T R A je...

Gledao sam dva gameplay trailer-a, jedan kad se Fisher sakriva ispod nekog kamiona koji potom krece i drugi kada roni u zaledjenom jezeru i lomeci led davi strazare iznad njega. Sve u svemu, ono sto sam video mi deluje veoma dobro, mislim da ce igra biti vrh. ,)

A da li neko zna kakva će biti zahtevnost [makar na papiru]?? Ja sam nešto brljao po netu i digla mi se kosa na glavi od onoga što sam video, npr. minimum 3200+, 2 gb RAM-a, 7800 GT itd, itd...

Samo me zanima da li je to stvarno tako!!?? :crash:

Verovatno covek misli na starforce zastitu, a ne na igranje bez CD-a

Koliko sam ja cuo Ubisoft je odlucio da ne koristi starforce jer je pravio dosta problema a oni naravno ne zele da izgube provjerenje kupaca.:smoke:

A da li neko zna kakva će biti zahtevnost [makar na papiru]?? Ja sam nešto brljao po netu i digla mi se kosa na glavi od onoga što sam video, npr. minimum 3200+, 2 gb RAM-a, 7800 GT itd, itd...

Samo me zanima da li je to stvarno tako!!?? :crash:

Ma ne vjerujem to je stvarno previse.:wall:

Ja sam ga odigrao na PS2 i jedina zamerka je da je kratak. Inace je vrh igra sa sjajnim online multiplayerom.

Mada...:
Of course, most Splinter Cell fans will probably never get the memo. It's only reasonable to expect that the content of Splinter Cell Double Agent would be roughly similar on all platforms, since that's just how it tends to be when a game is released for a variety of platforms at about the same time. Besides, each version of Double Agent shares the same exact title, box cover, and premise. But instead, the similarity between the Xbox 360 version of Double Agent and the old-console versions on the Xbox and PS2 goes no deeper than the basic synopsis of Double Agent's storyline and an underlying gameplay formula that's been intact in every Splinter Cell game.

...videcemo kakva ce izaci za PC.

Znaci izasla... masalaaa... i nema starforce..... masalaaaa! Ziveo sem fisher i narodna revolucija! :wave:

da izasao je ali za SP2 i XBOX(360)nije i za PC,tj ja nisam nasao:D

a da li cje izacji neki demo pre tog datuma?

trebao je da izadje krajem oktobra... ali su nas ispalili zesce...
i ja ga cekam... nadam se da ce izaci, svake godine je izlazio barem nedelju dana pre izlaska finalnog proizvoda...

naravno igrao sam sve delove i cekam najnoviji. ako neko mozda zna kakva mashina treba sa duplog agenta ?

izasla je full verzija... mojoj sreci nema kraja....

@kolik
pa napisali su da treba
3000+
1gb
6800

pa ti vidi....

Velicina skromnih 7,82 Gb ...I jos nesto , pominje se obavezno shader 3.0 graficka kartica ,istina ili?

Poslednja izmena:
Keep in mind guys/gals, this needs Pixel Shader 3 to even run!

Supported OS: Windows® XP (only)
Processor: 3 Ghz Pentium® 4 or AMD Athlon™ 3000 (3.5 Ghz Pentium 4 or Athlon 3500 recommended). Game optimized for Dual-processor-enabled computers.
RAM: 1 GB
Video Card: DirectX® 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled 128 MB video card (256 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX® 9.0c-compatible (EAX" recommended) - PC audio solution containing Dolby® Digital Live required for Dolby Digital audio.
DirectX Version: 9.0c or higher (9.0c included on disc)
DVD-ROM: 4x DVD-ROM or faster
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Mouse, keyboard
Multiplay: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster

1k eur konfiguracija za opustenu igru :D

Poslednja izmena:
iksbokstristasezdeset za oooooopustenu igru... koji kosta kao prosecna konf. sada...

I sta sad ja da radim sa procesorom koji radi na 1.7GHz, 2Gb RAM-a i 6800GT... valjda ce ove druge dve vrednosti da prevagnu :eyebrows:

Nema veze na koliko radi, vazna je oznaka, u slucaju da je AMD naravno...
btw... igra je graphic bond tako da bi i oni sa slabijim procesorima trebali da je poguraju...

Ovo je prva igra koja trazi minimum PS 3.0... steta za sve one X800 AIW sto su se prodavali za male pare, vreme ih je upravo pojelo.

Tako i treba kad se veruje ATIju da je PS 3.0 bespotreban i da nema neke razlike...Slične ćemo priče slušati krajem februara i početkom marta kada Nvidia bude izbacila 8600 GT i GS za mainstream, a ATI će se ubijati od objašnjavanja kako je X1650/X1950 GT sasvim dovoljan jer Visti ne treba više od DX9 za Aero :vomit:

Ovo je prva igra koja trazi minimum PS 3.0... steta za sve one X800 AIW sto su se prodavali za male pare, vreme ih je upravo pojelo.

cek bre uopste nece raditi sa PS 2 ili ce raditi ali ne kako treba?

cek bre uopste nece raditi sa PS 2 ili ce raditi ali ne kako treba?

Pa ako pise da je PS 3.0 minimum nece raditi. Jedino preostaje da se saceka neki nezvanicni patch koji ce to da sredi (isto je bilo sa nekim dx9 naslovima koji su se pokretali na dx8 hardveru - neko rece BF2 na Gf4 :))

Vrh Dno