Šta je novo?

Splinter cell double agent problem

Učlanjen(a)
04.01.2007
Poena
304
imam jedan problemcic sa ovom igicom.
Komp je star jedan dan:
ploca msi k9n neo v3 nf560
procesor amd athlon 4000+x2
graf gf 8600gt
1gb ddr2 kingston
..
problem je sledeci:
1.program(splinter cell "neki test") koji testira konf detektuje da je driver za graficku star ili sta vec,uglavnom pored njega ima crveni x,za sve ostalo (memoriju sound... kaze da zadovoljava)

2. Kad pokrenem igru ne vidi se lepo sve (recimo voda i baloncici u vodi su ok dok se kod coveka samo senka vidi )jedan put se samo senke vide nekad konture coveka...itd uglavnom nije ok
.
3.posle par minuta pomeranja plivanja igrica se zamrzne,pojavi se na sekundu plavi ekran i komp se restartuje.

dali neko zna sta bi mogao da bude problem.
inace instalirao sam naj novije drajvere za graficku i za dx9c naj noviji update,takodje sam i instal update za igricu verzija 1.02.

svaka pomoc mi je dobrodosla
hvala svima unapred na odgovoru.

Pozdrav!!

Koliko se secam, i dalje ne postoji nacin da SC Double Agent radi na 8XXX seriji kartica.

re

iskljucio sam aa i hdr i sad su mi teksture dobre ali opet posle minut zakoci i restartuje se komp?
dali neko zna kako to da resim?
i koji je problem sto mi drajver ne prolazi test od "scda"?

jel zna neko neki program kojim mogu detaljno da ispitam graficku da mi ona ne baguje nesto?

162 i 163 drajveri rade prijavljuje gresku u tom testu ali igrica radi ja sam je u nedelju presao

Ti imas neki problem sa nekom o komonenti.

Ja bih prvo krenuo od memorije, ali da ne prejudiciram, najbolje je da uzmes neki od test programa, recimo prime i da mu pustis jedan od mem. zahtevnih testova, pa da vidis sta ce da bude. Instaliraj i 3DMarkove, pa i njih pusti na posletku uvek mozes da reklamiras masinu

re

thx na odgovorima pokusacu da testiram mem pa onda sa 3dmarkovima grafiku,ali ostale mi igrice rade pa me brine zasto bas ova baguje.

javljam sta sam uradio.
pozdrav

re

sve sam probao i memoriju sa memtest0.86 i grafiku i menjao napajanje, stalno se isto desava krene radi pola minutaa minut i kikuje na plavi ekran pa restart kompa.***

jel ima neko neku ideju sta i moglo da bude????? :crash: .ovo me izludjuje skroz na skroz

sve sam probao i memoriju sa memtest0.86 i grafiku i menjao napajanje, stalno se isto desava krene radi pola minutaa minut i kikuje na plavi ekran pa restart kompa.***

jel ima neko neku ideju sta i moglo da bude????? :crash: .ovo me izludjuje skroz na skroz

Ja imam gainward 8600gt golden sample Goes like hell-pri prvom pokretanju izbacio me je zato sto nije bilo nekog dll fajla koji se naknadno instalirao sa cd -a na kojem je igrica a odnosi se na directx 9.0c, znaci instaliraj taj directx sa diska- a drugi put me je izbacio windowsov firewall, pa kada sam ga iskljucio sve je bilo ok.
Sad normalno udjem i igram ali nesto sa brzinom nije ok,nezavisno od podesavanja video segmenata, prilicno sporo se krece kao neka verzija slowmotion-a, povremeno.
Postoji patch za igru verzija je 1.0 2 koju cu morati da probam a postoji i novija verzija programa AGEIA koju koristi igrica i nadam se da ce to resiti neke probleme koji se sada javljaju

resio

Problem je bio u suond karti integrisanoj • Chipset integrated by Realtek® ALC888
- Flexible 7.1-channel audio with jack sensing,instalirao sam naj novije drajvere i sad radi ok.

thx svima pozdrav

Da ne otvoram novu temu ako neko moze da pomogne bio bi zahvalan. Sistem je xp sp2, drajveri 163.01, patchovano sa zadnjim patchom (valjda 1.02).
Problem je sto kad odem na start new game i izaberem tezinu igra samo izletina desktop bez ikakve poruke i bilo cega. Fora je sto 2 trening misije oce da ucita i to sam presao ali kad odem na new game i kad pocne da ucitava odma izleti na desktop.
Jel se sreo neko sa ovim problemom ili cuo za njega?

Ok resio sam ovo, 1.02 patch mi je pravio problem, reinstall bez patcha i radi, ali sad imam drugi problem.
Jel je moguce da im ne radi load a saved game. Ne mogu da verujem uradim quick save par puta i mogu da ucitam samo zadnji ssave preko load last save jer kad odem na obican load, pa da izaberem koji save hocu da ucitam nece da izabere nijedan? wtf ne mogu da verujem, jel se desilo ovo jos nekome?

to se isto desilo i meni...inace imamo istu konfiguraciju samo sto je mani 3 gb ram..problem sam resio tako sto sam ponovo reinstalirao igricu ili zamenio drajvere,ne mogu tacno da se setim ali jedno od te dve stvari..pozdrav

problem je bio sto kad u toku igre ptitisnes esc mozes da ides samo na "load last save", a ako hoces odredjeni save da loadujes moras da ides na quit, pa tek onda na load -> progress pa izaberes save.
I ne koristite quick saveove gube se, vec samo normalan save.

Meni uopšte neće da pokrene igru. Prijavljuje da je greška u d3ddrv.dll. Probao sam da dodam -ll na sve moguće verzije igre (1.00, 1.01 i 1.02). Probao sam da isključim AA iz nvidia cp, ni to ne pomaže. Grafička je 8800GT, drajveri 169.21.

ja resio konacno da odigram ovu igru, ali me nesto buni... najnovije NV drajvere ne prepoznaje u onom testu na pocetku.... instalirao sam 1.02 patch, i igra radi..... sve sam nasvirao na max detalje, ali mi nesto bas nije jasno.... koliko je ova igra zahtevna? radi mi na 55-60fps, sa svim tim podesavanjima, pa crysis mi radi na vise, za koju mi se cinilo da je zahtevija od ove igre?

Nazad
Vrh Dno