Šta je novo?

Splinter Cell Chaos Theory: problem

idavik

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poena
320
OS je Windows XP Professional SP1. Instalirao sam navedenu igru, startovao, igrao, ugasio, naredni put mi je prijavio gresku iz attachment-a.
Instalirao sam vc6redistsetup_enu, iliti C++ runtime libraries, medjutim, problem je ostao.
Mozda je problem do Service Pack-a, da li SCCT pretpostavlja SP2?

Ako nameravas da se igras sa igrcama cija je zastita od piraterije bazirana Star Force 4
trebace ti Win SP 2.Provereno!
Poz

mikser je napisao(la):
Ako nameravas da se igras sa igrcama cija je zastita od piraterije bazirana Star Force 4
Poz

Kakav StarForce 4 ??? Zadnji je valjda 3.6.xxxxx
Sve vezano za razbijanje zastita u igrama na forumu je zabranjeno!

Poslednja izmena:
Nisam pitao za hacking zastite, vec za problem sa runtime libraries. Pretpostavio sam da je do SP2, instaliracu sada i videti da li problem ostaje.

Problem ostao. Nije mi jasno. Ima li neko smislenu ideju?

Meni je resio SP2 problem,ako to nece ostaje ti format c.

Pa posto nesme da se raspravlja o pirateriji onda(k) nista!

Jes probo da pecujes igru? Ja sam presao igru sa 1.04 verzijom...

Poz

e kako si se samo sada izlupetao,nisi svestan,,,

ontopic,
probaj sa patchom.samo ne kapiram zasto jos uvek drzis SP1.moze veoma lako on da bude problem,,,

pa SP2 je osnovna stvar. kapirao sam da je probao sa SP2. probaj obavezno.

Ne držim više SP1. Instalirao sam SP2, NoExecute AlwaysOff, Security Centre Off. Nije piraterija u pitanju, interesuje me, pošto nemam broadband connection, ima li neko, ili može li i želi da mi download-uje patch za Splinter Cell: Chaos Theory? Verzija 1.05 ili ranija?

Ja sve peceve skidam kod kuce (wireless DL oko 25-30kB/s) mogao bih ti dati 1.04 patch al ***. kad se nalazim u NS.

Presao sam SCCT dva puta, prvi put sa osnovnom verzijom, a drugi put sa 1.04 verzijom, oba puta sam igrao na WinXP SP1 i nije bilo nikakvih problema.

Nazad
Vrh Dno