Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Imam utisak da mi sistem nemoze biti stabilniji. Zaista nijedan problem mesecima a i onda nesto smesno. Nikada format XP SP1. Imam li ja razloga da prelazim na SP2? Mislim da cu iskulirati...
E pa evo i ja da se javim samo, dnas sam reinstalirao win. i instalirao sp2 i po mom misljenju je odlican ...
Posebno mi se svidja dodatak za wireless.
I da svi programi mi za sada rade koje obicno koristim, ako se nesto pojavi, tju da vas obavestim :d
kupi jos rama 🙂 - ja sam bio instalirao betu..direktno updateovao sa neta. tj sve vreme mi je radio automatic update...radilo je super.. mada sam ja morao iz nekih drugih razloga da format c: 🙂
nisam video neka posebna poboljsanja...npr nemam wifi pa nisam to primetio da su stavili neke dodatke. znam da veliku ulogu igra u tablet pc - pa kad u njih instaliras sp2 dobijas windows lonestar 🙂 posebno me je iznerviralo ona kao silna podesavana sto se security-a tiche....najbolji security ti je da na prazan sistem instaliras zone ili neki drugi firewall i ni na sta vise ne mislis 🙂 sve u svemu ok je 🙂 poz