Šta je novo?

Spisak programa koji ne rade sa SP2

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo kod mene sp2 sasvim lepor radi jedino sto je malo sporiji u radu sa diskom....

Imam utisak da mi sistem nemoze biti stabilniji. Zaista nijedan problem mesecima a i onda nesto smesno. Nikada format XP SP1. Imam li ja razloga da prelazim na SP2? Mislim da cu iskulirati...

E pa evo i ja da se javim samo, dnas sam reinstalirao win. i instalirao sp2 i po mom misljenju je odlican ...
Posebno mi se svidja dodatak za wireless.
I da svi programi mi za sada rade koje obicno koristim, ako se nesto pojavi, tju da vas obavestim :d

Toliko ...

Poslednja izmena:
Ja sam za da se tema nazove: "Spisak programa koji RADE pod XP SP2" 😀 😀
Mislim da bi lista bila mnogo kraca 🙂

Meni sve radi OK za sada ali ima jedna anomalija koja se stalno pojavljuje! Naime, uvek kada kopiram neke fajlove muzika sa Winamp-a pocinje da secka!

kupi jos rama 🙂 - ja sam bio instalirao betu..direktno updateovao sa neta. tj sve vreme mi je radio automatic update...radilo je super.. mada sam ja morao iz nekih drugih razloga da format c: 🙂
nisam video neka posebna poboljsanja...npr nemam wifi pa nisam to primetio da su stavili neke dodatke. znam da veliku ulogu igra u tablet pc - pa kad u njih instaliras sp2 dobijas windows lonestar 🙂 posebno me je iznerviralo ona kao silna podesavana sto se security-a tiche....najbolji security ti je da na prazan sistem instaliras zone ili neki drugi firewall i ni na sta vise ne mislis 🙂 sve u svemu ok je 🙂 poz

Nazad
Vrh Dno