Šta je novo?

Spire napajanja

pega022

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2005
Poena
309
Treba mi napajanje, jeftino i nakon pretrage naidjoh na spire 420W za 2100 din. Da li je neko imao iskustva sa njihovim napajanjima ili sa konkretnim modelom. Ako neko ima neki model u tom cenovnom rangu neka preporuci. Hvala. Pozdrav.

Poslednja izmena:
Nisi napisao koji model je konkretno u pitanju, ali vecinu Spire napajanja pravi Topower, tako da bi trebala biti sasvim solidna s obzirom koliko kostaju. U svakom slucaju ni napajanja koja je dzonika pomenuo nisu nista narocito, cak sumanjam da su ista bolja od tog spirea (oko pomenutog themaltakea imas i par iskustava na forumu pa potrazi...taj nema ni pfc)
Za malo vece pare imas i skroz solidan Gigabyte (Made by FSP) GE-R460-V1. Kosta 10e vise.
Za nesto kvalitetnije ces ipak morati da izdvojis min. 50e.

Poslednja izmena:
http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=614
Ovo napajanje je u pitanju. A masina je stari amd Sempron 3200+ sa 1 hardom, 1 GB mem, 2 opticka uredjaja i sada je kupljena 2600pro agp. I nece da radi sa starim napajanjem. A kontam da je ovo napajanje dovoljno za nju i za mozda neki buduci osnovni model kompa sa recimo 3850.

Poslednja izmena:
To napajanje je svakako dovoljno za tu mashinu.:)

Ima dva +12V raila od 15A max (Znaci ukupno bi trebalo da daje oko 25A na 12V), silent fan 21db, pfc....za te pare po meni skroz ok. Jedino ne pise kolika je efikasnost. Terace tu masinu bez problema, cak i sa ati3850. Trebalo bi da dobijes i 2 godine garancije (bar proizvodjac daje toliko). Ako ti je to max para sto mozes da izdvojis, neces naci nesto mnogo bolje od ovoga.

Ja sve sto sam uzimao od Shpire je imalo neku falinku (losa obrada na kulerima za HDD, los fan na CPU kuleru...), tako da beware, po cenama mi zvuci sumnjivo...

Nazad
Vrh Dno