Šta je novo?

Spire EE-ATX-500W-IR

mean_machine

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2006
Poena
350
Drugar ima mator komp, nije baš pri parama a napajanje kinez gura sestu godinu i pravi probleme, pa hoce da uzme sto jeftinije napajanje da mi izgura dok ne bude menjao celu konfiguraciju, od svih kineza Spire mi jos i poznat pa da pitam da li valjaju njihova napajanja? Radi se kompu pre svega surfovanje po netu dakle smesna potrosnja.

Ako nije neka potrošnja(koja grafa i cpu?) i radi se o starom kompu(male vrednosti), verovano ni vredi investirati u nešto skuplje.
Ali vidi po KP mogu da se nađu lepi komadi od 10-15€, pa ako prodavac daje neku radnu garanciju, nije mnogo straro, pouzdan je(broj ocena), i daje "Provera ispravnosti kod njega", što da ne, za stari komp staro napajanje.

Od jeftinijeg, za malu potrošnju, dobrog i novog jedino LC Power LC420H-12 V1.3 za oko 3k din.

Poslednja izmena:
Ako nije neka potrošnja(koja grafa i cpu?) i radi se o starom kompu(male vrednosti), verovano ni vredi investirati u nešto skuplje.
Ali vidi po KP mogu da se nađu lepi komadi od 10-15€, pa ako prodavac daje neku radnu garanciju, nije mnogo straro, pouzdan je(broj ocena), i daje "Provera ispravnosti kod njega", što da ne, za stari komp staro napajanje.

Od jeftinijeg, za malu potrošnju, dobrog i novog jedino LC Power LC420H-12 V1.3 za oko 3k din.

Polovno je problem ako se pokvari a ja preporucio :D, ovako novo sa 2god garancije a sest godina koristi neko levo kinesko od 550W (doslo uz konfiguraciju) koje je sad na izdisaju, tako da je novo taman. Inace smesan potrosac je komp: AM2+ Athlon X2 (mislim da je 65W tdp), neki Radeon 64bit (serija 4 ili 5) hdd i dvd i 4gb rama.

Nego mene zanimalo da cujem da je Spire katastrofa ili je barem malo bolja od no name kineza da nece da mu napravi kaboom ili nesto slicno. LC ili nesto bolje kad dodje do kinte da menja ceo komp.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno